Domovská stránka > J > Jak Zjistit Uloziste Na Macu?

Jak zjistit uloziste na Macu?

V nabídce Apple  v rohu obrazovky vyberte možnost O tomto Macu. Klikněte na Úložiště. Pruh úložiště nejprve odhadne množství využitého a dostupného úložného prostoru. Po dokončení výpočtu zobrazí segmenty představující několik kategorií souborů.

Přečtěte si více

Jak na Macu najít a smazat soubory v kategorii jiné?

V levém horním rohu obrazovky klikněte na ikonu Apple loga a z rozbalovacího menu, které se zobrazí, vyberte možnost O tomto Macu. Poté se zobrazí malé okno, v jehož horním menu se přesuňte do sekce Úložiště. Zde poté najdete přehled toho, kolik jaké kategorie dat zabírají místa na disku. A další otázka, jak vymazat paměť safari? Safari

  1. V horní nabídce klikněte na Safari – Předvolby.
  2. Zde vyberte Pokročilé a zaškrtněte možnost Zobrazit v řádku nabídek nabídku Vývojář.
  3. V horní nabídce Safari se zobrazila nabídka Vývojář.
  4. Klikněte na Vývojář a dále na Vyprázdnit mezipaměť.

Lidé se také ptají, jak vyčistit safari?

Vymazáním historie, souborů cookie a dat stránek ze Safari neovlivníte informace uložené ve funkci automatického vyplňování. Pokud chcete smazat soubory cookie a zachovat historii, klepněte na Nastavení > Safari > Pokročilé > Data stránek a pak na Odstranit veškerá data stránek. Jak vymazat Mezipamět Safari? Nejprve přejděte do aplikace Nastavení, a to buď na iPhone nebo iPad. Následně přejděte dolů a klepněte na kategorii Safari. Zde opět přejděte dolů a klepněte na Vymazat historii a data webových stránek. Tuto volbu potvrďte.

Jak z kalendáře v iOS odstranit viry?

Konkrétně musíte přejít do Nastavení -> Hesla a účty -> Odebírané kalendáře, kde pak stačí škodlivý kalendář najít, rozkliknout a smazat. Jak ochránit iPhone před viry? 5 TOP antivirových aplikací (ZDARMA) pro iPad a iPhone 2022

  1. 1.? McAfee Mobile Security for iOS – Nejlepší bezplatná bezpečnostní aplikace pro iOS 2022.
  2. 2.? Avira Free Mobile Security for iOS – Vynikající ochrana soukromí na iOS + VPN.
  3. 3.? TotalAV Mobile Security – Dobrá nabídka bezplatných funkcí pro iOS.

Jak odstranit virus z kalendare?

Tímto se ocitnete v rozhraní nastavení aplikace Kalendář, kde otevřete sekci Účty. Následně v kategorii Účty najděte kolonku s názvem Odebírané kalendáře, kterou otevřete. Zde je nutné rozpoznat a otevřít škodlivý kalendář, k jehož odběru jste se nevědomky přihlásili. Jak zjistit jestli má Mac virus? Perfektní a ověřený bezplatný program nabízí Malwarebytes, pomocí kterého si můžete udělat sken vašeho Macu a zjistit, zdali se v něm nenachází nějaké viry. Ty poté můžete rovnou odstranit, anebo s nimi jinak pracovat.

Jak poznat malware v mobilu?

Podobně, jako v počítači, se projevuje také malware v telefonu. Můžete jej poznat například podle výraznějšího zahřívání zařízení, pomalejších reakcí, neznámých ikon aplikací nebo otravných vyskakujících reklamních oken. Jednou z nejvýraznějších hrozeb po mobilní telefony je stalkerware.

By Orsa

Co způsobuje zpomalení PC? :: Jak odstranit vir z Mac?
Užitečné odkazy