Domovská stránka > J > Jak Vytvořit Graf V Google Dokumentech?

Jak vytvořit graf v Google Dokumentech?

Přidání nového grafu do dokumentu nebo prezentace

  1. V počítači otevřete dokument nebo prezentaci v Dokumentech Google nebo Prezentacích Google.
  2. Klikněte na Vložit. Graf.
  3. Klikněte na typ grafu, který chcete přidat.

Přečtěte si více

Jak vytvořit graf v procentech?

1. Vyberte zdrojová data a kliknutím na ikonu vytvořte graf Vložte bodový (X, Y) a bublinový graf (nebo Rozptyl)> Bodový s hladkými čarami na Vložit Karta. 2. V novém grafu klikněte pravým tlačítkem na osu, kde chcete zobrazit popisky jako procenta, a vyberte Formát osy z nabídky pravého tlačítka myši. Jak vytvořit graf z dotazníku? Postupujte prosím následovně:

  1. Vyberte dotazníkovou tabulku a klikněte na Vložit > Kontingenční graf (nebo Kontingenční tabulka)> Kontingenční graf.
  2. V dialogu Vytvořit PiovtChart zkontrolujte Existující pracovní list vyberte první buňku cílového rozsahu a klikněte na OK knoflík.

Jak přidat druhou osu do grafu Excel?

Výběrem grafu otevřete Nástroje grafu. Vyberte Návrh >Změnit typ grafu. Vyberte Kombinovaný > Sloupec clusteru – Čára na vedlejší ose. Vyberte Vedlejší osa pro datovou řadu, kterou chcete zobrazit. Jak zadat data do grafu? Klikněte pravým tlačítkem myši na graf a zvolte Vybrat data. Na listu, který obsahuje zdrojová data grafu, se zobrazí dialogové okno Vybrat zdroj dat. Po opuštění dialogového okna klikněte na list a potom kliknutím a přetažením vyberte všechna data, která chcete použít pro graf, včetně nové datové řady.

Jak vytvořit graf závislosti v Excelu?

Vytvoření bodového grafu

  1. Zkopírujte data listu příkladu do prázdného listu nebo otevřete list obsahující data, která chcete vykreslit v bodovém grafu.
  2. Vyberte data, která chcete vykreslit v bodovém grafu.
  3. Klikněte na kartu Vložení a potom klikněte na Vložit bodový graf (X, Y) nebo Bublinový graf.
  4. Klikněte na Bodový.
Jak vložit do Wordu graf z Excelu? V Excel vyberte graf a stiskněte Ctrl+C nebo přejděte na Domů > Kopírovat. V Word klikněte nebo klepněte na místo, kde se má graf zobrazit, a stiskněte Ctrl+V nebo přejděte na Domů > Vložit. Poznámka: Graf je propojený s původní Excel tabulkou. Pokud se data v tabulce změní, graf se aktualizuje automaticky.

Když to vezmeme v úvahu, kde delat tabulky?

Můžete jednoduše upravovat tabulky Microsoft Excel online bez nutnosti měnit jim formát a využívat vylepšené funkce Sheets pro spolupráci a usnadnění práce, například komentáře, úkoly a chytré vyplňování. Jak se naučit pracovat v Excelu? Naučíte se rychle zvládnout základy Microsoft Excelu v těchto 10 kapitolách:

  1. 1) Spuštění Excelu - pojmenování, uložení
  2. 2) Vytvoření tabulky - první a jednoduchá
  3. 3) Formátování tabulky.
  4. 4) Výpočty v tabulce.
  5. 5) Využití vzorců
  6. 6) Vytvoření grafu.
  7. 7) Vložení obrázku, klipartu.
  8. 8) Vložení symbolů, vzorců

Může se také zeptat, jak se ve vzorci odkazuje oblast v tabulce?

zadejte = (znaménko rovná se). Proveďte jednu z následujících akcí, vyberte buňku obsahující požadovanou hodnotu nebo zadejte její odkaz na buňku. Můžete odkazovat na jednu buňku, oblast buněk, umístění v jiném listu nebo umístění v jiném sešitu.

By Emrich Lillywhite

Jak udělat graf z tabulky v Excelu? :: Jak udělat graf z více tabulek?
Užitečné odkazy