Domovská stránka > J > Jak Vytvořit Graf V Libre Office?

Jak vytvořit graf v Libre Office?

Klikněte na Vložit | Graf..., otevře se Průvodce grafy. Zde si vyberte Typ grafu Sloupec, a to „Běžné“ v pravé horní části okna (standardně je již tak přednastaven). Jinak samozřejmě můžete vybrat jiný „podtyp“ grafu, to je samozřejmě na každém uživateli. Pokud chcete mít trojrozměrný graf, zaškrtněte 3D vzhled.

Přečtěte si více

Co to je graf?

Graf je základním objektem teorie grafů. Jedná se o reprezentaci množiny objektů, u které chceme znázornit, že některé prvky jsou propojeny. Objektům se přiřadí vrcholy a jejich propojení značí hrany mezi nimi. Jak udělat Vysecovy graf v Excelu? Excel

  1. V tabulce vyberte data, která chcete použít ve výsečovém grafu.
  2. Klikněte na Vložení > Vložit výsečový nebo prstencový graf a vyberte požadovaný graf.
  3. Klikněte na graf a potom po kliknutí na ikony vedle grafu udělejte konečné úpravy:

Jak popisovat obrázky v bakalářské práci?

Pokud se vkládá seznam obrázků, grafů a tabulek (zpravidla je-li počet příslušných objektů větší než tři), připojuje se za obsah. [číslování kapitol NE, číslování stránek ANO, číslo stránky se PÍŠE] Zkratky a symboly by měly být vysvětleny vždy při jejich prvním použití v textu. Jak psát číslovky v diplomové práci? Dobrý den, zpracovávám diplomovou práci. Co se týká číslovek, do 10 se dle pravidel píší slovem a od 10 číslicí (údajně výjimka je výčet údajů - zde taktéž číslice).

A další otázka, jak psát přílohy v bakalářské práci?

Přílohypráceprácepříloha

Shrnutí:

  1. umístění na konci práce;
  2. stránky nečíslovat;
  3. každá příloha začíná na nové straně.
Jak vložit titulek k grafů? Na kartě Reference klikněte ve skupině Titulky na tlačítko Vložit titulek. V seznamu Popisek vyberte popisek, který nejlépe popisuje objekt, například Obrázek nebo Rovnice. Pokud seznam neobsahuje požadovaný popisek, klikněte na tlačítko Nový popisek, zadejte do pole Popisek nový popisek a klikněte na tlačítko OK.

Jak by měla vypadat bakalářská práce?

Každá odborná bakalářská práce by měla obsahovat titulní list s názvem ústavu, fakulty a katedry, tématem, autorem práce, vedoucím a rokem odevzdání. Následuje čestné prohlášení, poděkování a abstrakt v českém a anglickém jazyce. Po abstraktu následuje obsah, úvod, teoretická a praktická část a závěr. Jak formátovat diplomovou práci? Pro správné formátování Vaší písemné práce (bakalářské, diplomové, disertační, absolventské či jiné práce) je třeba mít zkušenost s textovým editorem, resp. procesorem a mít i určitou úroveň znalostí typografických pravidel. Písemnou práci lze rozdělit na dvě části – obsahovou a formální.

Jak upravit graf?

Klikněte na graf. Na kartě Charts v části Data klikněte na šipku vedle možnosti Edit (Upravit) a potom na příkaz Edit Data in Excel (Upravit data v Excelu).

By Harbot Schwabenbauer

Co popřát k narozeninám? :: Jak přidat Popiš do grafu?
Užitečné odkazy