Domovská stránka > J > Jak V Ios Otocit Video?

Jak v iOS otocit video?

Otočení klipu

  1. Otevřete projekt a posouvejte časovou osu, dokud se v prohlížeči nezobrazí klip, který chcete otočit.
  2. V prohlížeči nad obrázkem videa otočte palcem a jedním dalším prstem po nebo proti směru hodin. Bílá šipka značí, že videoklip byl otočen o 90 stupňů.

Přečtěte si více

Také, jak snížit velikost videa?

Chcete-li komprimovat video soubor bez zachování původní kvality, můžete se obrátit na profesionální řešení. Zde důrazně doporučujeme všestranný nástroj pro úpravy a převod videa, Video Converter Ultimate můžete snížit velikost video souboru. Jak nahrat video do Stories? Vložení do Stories

Pro nahrávání videa do Příběhů stačí buď přejet palcem doprava z hlavní obrazovky Instagramu, nebo kliknout na znak + u vlastního profilového obrázku.

Jak z videa udělat Boomerang?

Pokud chcete nové funkce vyzkoušet, stačí ve Stories zvolit funkci Boomerang, po natočení videa se v horní sekci zobrazí ikonka smyčky, pod kterou se skrývají nové režimy včetně možnosti ořezávání časových smyček. Tak jak udělat obrázek z videa? Vytvoření animace nebo koláže

  1. Na telefonu nebo tabletu Android spusťte aplikaci Fotky Google .
  2. Přihlaste se k účtu Google.
  3. Dole klepněte na Knihovna. Nástroje.
  4. V části Vytvořit nový vyberte Animace nebo Koláž.
  5. Vyberte fotky, které chcete použít.
  6. Vpravo nahoře klepněte na Vytvořit.

Jak vypnout Zvuk ve videu?

Jak odstranit zvuk z videa v Adobe Premiere pro Android

Oblíbeným nástrojem pro práci s videi obecně je produkt společnosti Adobe, v počítačových kruzích nazývaný jako Adobe Premiere Pro. V případě počítačové verze programu stačí kliknout na ikonu zvuku „mute“ a zvuk dané stopy se ztlumí.
Jak stáhnout zvukovou stopu z videa? Přejděte na „Soubor“> „Otevřít“ a otevřete soubor videa, znovu klikněte na kartu „Soubor“ a vyberte možnost „Exportovat“. Vyberte formát souborů, do kterého chcete zvukový soubor uložit, a poté klikněte na tlačítko „Uložit“.

Jak zlepšit kvalitu zvuku ve videu?

1.Vylepšete zvuk ve videu pomocí aplikace FoneLab Video Converter Ultimate

  1. Podporuje verze Windows i Mac.
  2. Je bezpečný a snadno použitelný.
  3. Můžete jej použít k úpravě video a zvukových souborů.
  4. Podporuje různé video a audio soubory.
  5. Pokud chcete, můžete zvýšit kvalitu videa a zvuku.
Jak snizit kvalitu videa iPhone? Na iPhone App Store je známá aplikace s názvem Video Compress. Jedná se o aplikaci pro iPhone a iPad pro zmenšení videí jednoduchým klepnutím. Exportovaná videa můžete také rychle sdílet.

Jak udělat Zrychlene video na Instagramu?

Extra tip: Před natáčením videa můžete čtyřnásobným klepnutím na obrazovku odkrýt tajnou nabídku. V ní si můžete nastavit rozlišení, snímkovou frekvenci a až čtyřicetinásobné zrychlení videa.

By Ettie

Jak se fotí obrazovka na notebooku? :: Jak Strihat videa na iPhonu?
Užitečné odkazy