Domovská stránka > V > V Jakém Formátu Exportovat Video?

V jakém formátu exportovat video?

Nejjednodušší cestou exportu je vyexportovat video ve stejném formátu, v jakém jste jej stáhli do počítače, tedy v DV. Výsledný soubor bude větší, ale pro další zpracování je velice vhodný, protože nedochází ke ztrátě kvality.

Přečtěte si více

Může se také zeptat, co je to formát videa?

Formát video souboru je typ formátu souboru pro ukládání digitálních video dat na počítačovém systému. Pro zmenšení velikosti souboru se video skoro vždy ukládá v komprimované podobě. Video soubor se běžně skládá z kontejneru (např. ve formátu Matroska), obsahujícího video data ve formátu kódování videa (např. Co to je komprese videa? Formát kódování videa (někdy též formát komprese videa) je formát obsahu pro ukládání nebo přenos digitálního videa (v datovém souboru nebo bitstreamu). Příklady formátů kódování videa jsou MPEG-2 Part 2, MPEG-4 Part 2, H. 264 (MPEG-4 Part 10), HEVC, Theora, RealVideo RV40, VP9 a AV1.

Pokud jde o to, jak udělat z videa mp4?

Uložení ve formátu videa

  1. Vyberte Soubor > Exportovat.
  2. Otevřete seznam Formát souboru a vyberte formát videa, který chcete(MP4 nebo MOV).
  3. Vyberte požadovanou kvalitu videa:Kvalita prezentace, Kvalita internetunebo Nízká kvalita.
Co je to datový tok? Datový tok (bit rate) je množství digitálních dat přenesené za určitou časovou jednotku. Počítá se většinou v Megabitech za sekundu (Mbit/s). Obecně lze říci, že čím vyšší hodnota, tím kvalitnější digitální video je.

Co je to MPEG?

Název MPEG zkracuje anglická slova Moving Picture Experts Group (vyslovuje se [empeg]), v překladu Skupina expertů pro pohyblivý obraz, což je název pracovní skupiny vyvíjející standardy používané na kódování audiovizuálních informací (např. film, obraz, hudba) pomocí digitálního kompresního algoritmu. Jak zjistit formát videa? MovieScanner je nástroj, který analyzuje libovolný video soubor a podá informace ohledně rozlišení, zvukových stop, velikosti, souborovém formátu, audio / video dekodérech, audio kanálech, jazyku, vložených titulků nebo dokáže zjistit, zda se jedná například o video v širokoúhlém podání.

Pokud jde o to, jak konvertovat video?

Slunečnice doporučuje

  1. aTube Catcher 1.652.56.309.9. zdarma.
  2. Any Video Converter Free 7.1.5. zdarma.
  3. YouTube Mp3 1.0. zdarma.
  4. Avidemux 2.8.0. zdarma.
  5. FSS Video Converter 2.2.0.3. zdarma.
  6. YouTube Downloader 5.9.7. 2.5.
  7. VirtualDub 1.10.4. zdarma.
  8. IceCream Media Converter 1.56. zdarma.
Podle toho, jak změnit formát videa? Pokud jde o změnu formátu videa, MiniTool Movie Maker Zde se doporučuje bezplatný převaděč videa. S tímto nástrojem nepotřebujete žádné odborné znalosti v oblasti úpravy videa, abyste mohli snadno změnit typ souboru videa, protože nabízí rozhraní podobná čarodějům.

A další otázka, jak na kompresi videa?

Free Video Compressor je nástroj pro kompresi video souborů. Umožňuje snížit datovou velikost na základě zvolené výstupní kvality audia. Zároveň nabízí jednoduchý způsob pro vystřižení konkrétní části videa (nastavením času začátku a konce) nebo úpravu rozměrů videa, resp. jeho rozlišení.

By Porty Keena

Jak komprimovat video online? :: Jak omezit pocení v tříslech?
Užitečné odkazy