Domovská stránka > C > Co Je Avast Antitrack?

Co je Avast AntiTrack?

Avast AntiTrack nás ochrání před tím nejhorším. Odhalí onlinový útok, udržuje internetové soukromí a blokuje cílenou reklamu, která by se objevila podle toho, co jsme právě hledali nebo dokonce objednali.

Přečtěte si více

Také, co je antitrack?

AntiTrack vás při prohlížení internetu upozorní, když se o vás nějaký software snaží sbírat údaje, a umožní vám tento sledovací software zablokovat. Avast AntiTrack Premium navíc zamaskuje jedinečná nastavení a specifikace, podle kterých jste identifikovatelní. Jak vypnout AntiTrack? Pokud už Avast AntiTrack nechcete používat, je třeba přes Obchod Google Play zrušit příslušné předplatné.

Jak vypnu antivir?

Vyberte Start a zadejte "Zabezpečení Windows" a vyhledejte ji. Ve výsledcích hledání vyberte aplikaci Zabezpečení Windows, přejděte na Ochrana před viry & hrozby a v části Nastavení ochrany před & viry vyberte Spravovat nastavení. Možnost Ochrana v reálném čase přepněte do polohy Vypnuto. Jak vypnout antimalware? Pravým myšítkem klikněte do prostoru v pravém sloupci a v kontextovém menu vyberte Nový a klikněte na Hodnota DWORD. Dvojklikem nově vytvořenou hodnotu otevřete a pojmenujte ji DisableAntiSpyware. Její hodnotu pak nastavte na 1 čímž Windows Defender deaktivujete.

Jak vypnout malware?

Moderní bezpečnostní programy dokáží odstranit malware z počítače i telefonu s Androidem nebo internetových prohlížečů. V první řadě si nainstalujte antivirový program určený pro váš operační systém a spusťte detekci. Bezpečnostní programy malware snadno odhalí a zbaví se jej. Jak vypnout zabezpečení Windows 11? Dočasné vypnutí ochrany v reálném čase

  1. Vyberte Start > Nastavení > Aktualizace a zabezpečení > Zabezpečení Windows a pak Ochrana před viry a hrozbami > Manage settings (Správa nastavení).
  2. Přepněte nastavení Ochrana v reálném čase do polohy Vypnuto a potvrďte tuto změnu výběrem možnosti Ano.

Jak se zbavit Windows Defender?

Odinstalovat Windows Defender běžným způsobem nelze. Windows Defender je prostě implementován ve Windows. Můžeme jej běžným způsobem pouze vypnout/deaktivovat. Jestliže si chceme nainstalovat do počítače jiný antivirový program: Který antivirový program vybrat, tak většinou je Windows Defender deaktivován automaticky. Jak vypnout antivir Windows 7? V programu Microsoft Windows Defender přejděte v menu na »Nástroje | Možnosti« a v levé části vyberte volbu »Správce«. Odškrtněte volbu »Používat tento program« a klikněte na tlačítko »Uložit«.

Jak se zbavit malware v počítači?

Malwaru se nejlépe zbavíte pomocí spolehlivého nástroje na odstraňování malwaru, který je součástí každého kvalitního antimalwarového programu. Avast Free Antivirus a antimalware dokáže z vašeho zařízení bezplatně, rychle a snadno odstranit jakýkoli malware.

By Schaefer

Jak zablokovat virus? :: Který AdBlock?
Užitečné odkazy