Domovská stránka > J > Jak Odsadit Text V Html?

Jak odsadit text v HTML?

Odsazením se většinou myslí vzdálenost levého okraje textu od levého okraje okna nebo tak nějak. V HTML se dá ovlivnit použitím tagů <blockquote>, <ul>, <ol>, <dl> (ty odsazují většinou o 40 pixelů). Mnohem lepší je aplikovat na nějaký blokový element (třeba <div> nebo <p>) kaskádové styly.

Přečtěte si více

Jak napsat text HTML?

Formátování pomocí tagu <font>

Tento text je naformátován pomocí HTML tagu font a příslušných atributů.
Proč se Facebook přejmenoval na Meta? Společnost Facebook se přejmenuje na Meta, oznámil dnes na konferenci šéf podniku Mark Zuckerberg. Nové jméno, jež bude zastřešovat služby jako Facebook či Instagram, odkazuje na takzvané metaverzum, tedy internetový svět, který společnost buduje. Firma změní i logo, kterým napříště bude modrý symbol nekonečna.

Kdo je majitel Facebooku?

Prezidentem firmy je Mark Zuckerberg, který Facebook také v roce 2004 založil. V roce 2003 vytvořil Zuckerberg ještě jako harvardský student psychologie a zdatný programátor několik internetových stránek, mj. Můžete se také zeptat, jak si změnit jméno na facebooku? Jak si můžu aktualizovat své jméno nebo uživatelské jméno?

  1. Projděte si naše zásady pro vytváření jmen pro profily.
  2. Klikněte na ikonu v pravém horním rohu Facebooku a vyberte Nastavení.
  3. Klikněte na Jméno.
  4. Zadejte svoje jméno a klikněte na Zkontrolovat změnu.
  5. Zadejte heslo a klikněte na Uložit změny.

Co spadá pod metu?

Co do Mety spadá

Všechny aplikace a služby společnosti, jakými je nejen Facebook, ale i Messenger, Instagram, WhatsApp, Horizon (platforma virtuální reality) nebo Oculus (výrobce AR a VR příslušenství) a další, tak budou zastřešeny společností Meta.
Co je to metaverse Crypto? Ačkoli metaverze -- v podstatě trojrozměrné pohlcující virtuální světy -- a kryptoměny -- přičemž Bitcoin (CRYPTO:BTC) je první z tisíců kryptoměn -- jsou dvě velmi odlišné věci, mohly by se při svém vývoji začít silně spoléhat jedna na druhou.

Jak vstoupit do metaverse?

Nejlepší možností pro drobné investory, kteří chtějí vstoupit do metaverse, je investovat do veřejně obchodovaných společností, které jsou s metaversem nějakým způsobem spojeny (produkty, služby). Jak vypada HTML? Od toho zkratka HTML ( Hyper Text MarkUp Language = odkazovací a značkovací jazyk). Dále definujeme samotný HTML dokument. Ten je rozdělen na 2 části - hlavičku a tělo. Hlavička obsahuje informace pro prohlížeč a vyhledávače, v těle nalezneme samotný obsah webové stránky.

Jak zkopírovat celou webovou stránku?

Přejděte na webovou stránku, ze které chcete kopírovat text, klikněte pravým tlačítkem v rozhraní stránky a vyberte možnost “Tisk”. Vyberte možnost “Uložit jako PDF” v okénku “Umístění”, a pak klikněte na “Uložit”, pro uložení do vašeho PC.

By Gora Muhs

Jak vypnout iPhone bez tlačítka? :: Jak na meta popisky?
Užitečné odkazy