Domovská stránka > J > Jak Spustit Vyhledávání Ve Windows 10?

Jak spustit vyhledávání ve Windows 10?

Zobrazení vyhledávacího pole na hlavním panelu

  1. Stiskněte a podržte hlavní panel (nebo na něj klikněte pravým tlačítkem) a vyberte Hledat.
  2. Vyberte Zobrazit vyhledávací pole.

Přečtěte si více

Jak vyhledávat?

Vyhledávací operátory

Většina vyhledávání probíhá tak, že uživatel zadá do vyhledávacího pole jedno nebo více slov a použije tlačítko Hledat Googlem. V poskytnutých výsledcích se pak snaží najít odkaz na stránku, která nejlépe odpovídá jejich představám.
Pokud jde o to, jak hledat ve slozce? Chcete-li vyhledávat soubory v Průzkumníku souborů, otevřete ho a použijte vyhledávací pole vpravo od panelu Adresa. Klepnutím nebo kliknutím spusťte Průzkumníka souborů. Soubory budou vyhledávány ve všech složkách a podsložkách knihovny nebo složky, kterou máte zobrazenou.

Pokud jde o to, jak prohledat disk?

Osobně hodně často používám to nejjednodušší – vyvolám příkazovou řádku, přepnu se do kořenového adresáře a tam použiji „dir jméno /s“ (případně přidám ještě /p pokud hrozí, že by výsledků bylo mnoho). Tohle zajistí prohledání celého disku a nalezení všech výskytů onoho konkrétního souboru. Když to vezmeme v úvahu, jak hledat na disku? Správné soubory na Disku najdete snáz, když vyhledávání zpřesníte pomocí filtrů.

  1. Na počítači přejděte na adresu drive.google.com.
  2. Do vyhledávacího pole nahoře zadejte hledané slovo nebo slovní spojení.
  3. Pokud chcete vyhledávání zpřesnit, klikněte na šipku dolů .
  4. Vyplňte požadované sekce:
  5. Dole klikněte na Vyhledat.

Jak spustit Windows Search?

Službu Windows Search je možné zapnout buď přes GUI nebo z administrátorské příkazové řádky: 1. GUI: Start - Spustit (nebo WIN+R) - services. msc - Windows Search a zvolit typ spouštění: Automaticky (Zpožděné spuštění) a Spustit, potvrdit. Jak spustit indexaci? Klikněte pravým tlačítkem myši na Start a vyberte volbu Ovládací panely. V seznamu funkcí klikněte na Možnosti indexování. V okně vidíte, kde všude Windows informace hledá. Klikněte na volbu Změnit a v tomto okně to lze změnit a zahrnout i další místa či složky, anebo vybrané vypustit.

Jak najít složku v počítači?

Otevřete Průzkumníka Windows /souborů a přesuňte se do složky, v níž budete chtít vyhledávat. Pokud nevíte, kde byste měli vyhledávat, zkuste složku Dokumenty, složku se svým uživatelským jménem, popřípadě celý disk. Windows pak budou prohledávat tuto složku a její podsložky. Jak se hledají informace na internetu? Pod nápisem Google najdeš obdélník, kterému se říká vyhledávací řádek. Do něj napiš, co chceš hledat, a zmáčkni klávesu ENTER nebo klikni na tlačítko „Hledat Googlem“. Vyhledávač bude chvilku pracovat a potom ti zobrazí stránku se seznamem odkazů na ty webové stránky, na kterých se objevují tvá zadaná slova.

Pokud jde o to, jak hledat na polském internetu?

Pro vyhledávání informací o Polsku můžeme použít nejčastěji využívaný internetový vyhledávač Google, a nebo můžeme hledat pomocí polských vyhledávačů.

By Gabby

Jak efektivně hledat na Googlu? :: Jak vyhledat podle fotky na mobilu?
Užitečné odkazy