Domovská stránka > J > Jak Najít Historii Vyhledávání?

Jak najít historii vyhledávání?

K historii se dostanete pomocí stisku kláves Ctrl + H. Je to úplně stejné jako u Internet Explorer. Případně můžete kliknout na nabídku v pravém horním rohu prohlížeče a následně vybrat možnost "Historie". Zobrazte si historii Google vyhledávání prohlížeče.

Přečtěte si více

Kde je uložena historie prohlížeče?

Co se na stránce Historie zobrazuje

Na stránce Historie jsou zobrazeny webové stránky, které jste navštívili za uplynulých 90 dní. Nejsou zde uloženy navštívené stránky prohlížeče Chrome (např. chrome://settings), stránky navštívené v anonymním režimu ani stránky, které jste z historie prohlížení smazali.
Jak zjistit historii na seznamu? Historie prohlížení

  1. Stačí v pravém dolním rohu displeje ťuknout na tlačítko a vybrat možnost Historie.
  2. Zobrazí se vám seznam navštívených stránek.
  3. Kliknutím na položku v historii si stránku otevřete.

Jak obnovit historii v Google Chrome?

Obnovit smazanou historii Google: otevřete Koš a zkontrolujte, zda jsou tam dočasně uloženy smazané soubory historie. Pokud ANO, vyberte je a vyberte Obnovit z kontextové nabídky. Pokud NE, možná jste trvale odstranili historii prohlížení. Můžete se také zeptat, jak se dostat do historie safari? Chcete-li rychle najít stránky, které jste již navštívili, můžete použít historii procházení. V aplikaci Safari na Macu použijte příkaz Historie > Zobrazit veškerou historii.

Kde najdu historii na YouTube?

Po přihlášení naleznete na stránce myactivity.google.com videa, která jste sledovali v aplikaci YouTube nebo na webu, když jste byli přihlášeni ke svému účtu. Jak zobrazit historii prohlížení opera? Jak zobrazit historii prohlížení stránek

Pokud používáte funkci pro hledání v historii (Ctrl+Shift+H), zkuste zadat opera:history. Informace o navštívených stránkách se zobrazí v odlišné podobě.

Může se také zeptat, jak najit historii v iphone?

Jak najít a prohledat historii

  1. Samozřejmě nejprve otevřete aplikaci Safari.
  2. Dále klikněte na ikonu záložek.
  3. Nyní v horní části okna klikněte na další ikonu záložek vypadající jako otevřená kniha.
  4. Klikněte na Historie.
  5. Najděte požadovanou stránku a otevřete ji klepnutím na příslušný odkaz.
Jak vypnout historii Google Chrome? Pokud zvolíte možnost od počátku věků, vymažete svou kompletní historii procházení. Klikněte na tlačítko Smazat údaje o prohlížení. Otvírat nová okna zásadně volbou Nové anonymní okno (Ctrl + Shift + N).

Může se také zeptat, jak zobrazit historii v internet explorer?

V Internet Exploreru vyberte tlačítko Oblíbené. Vyberte záložku Historie a výběrem filtru v nabídce zvolte, jak chcete historii zobrazit.

By Annalise Pollara

Jak vypnout historii vyhledávání? :: Jak změnit metadata JPG?
Užitečné odkazy