Domovská stránka > J > Jak Efektivně Hledat Na Googlu?

Jak efektivně hledat na Googlu?

15 tipů, jak efektivně využívat vyhledávač Google

  1. Záložky. Nezapomínejte při vyhledávání používat záložky.
  2. Přesná fráze. Pokud vyhledáváte určitou frázi a nezobrazují se vám dostatečně přesné výsledky, stačí když slovní spojení ohraničíte uvozovkami.
  3. Vyloučení určitých slov.
  4. Slova v textu.
  5. Vyhledávání v nadpisu.

Přečtěte si více

Lidé se také ptají, jak najít všechny fotografie v pc?

Aplikace Fotky ve Windows 10 shromažďuje fotky z počítače, telefonu a dalších zařízení a umožňuje je umístit na jedno místo, kde můžete snadněji najít to, co hledáte. Pokud chcete začít, zadejte do vyhledávacího pole na hlavním panelu fotky a ve výsledcích vyberte aplikaci Fotky. Může se také zeptat, kde najdu průzkumník souborů? Můžete ho otevřít jedním ze tří způsobů:

  1. Vyberte tlačítko Start a vyhledejte ho v nabídce Start.
  2. Stiskněte klávesu s logem Windows + E.
  3. Vyberte ikonu složky na hlavním panelu.

Jak najít poslední uložený soubor?

Pokud chcete zobrazit nedávnou použité soubory a také aktivity v MS Windows, můžete zvolit tuto cestu: Vyhledávací pole (lupa) → Spravovat časovou osu: Na časové ose uvidíte nejen naposledy otevřené soubory, ale také naposledy použité aplikace: Z tohoto zobrazení vyskočíte jednoduše klávesou ESC. Pokud jde o to, jak zjistit v jakém programu je otevřen soubor? Soubor je otevřený/uzamčený nějakým programem či běžící službou. A přímo nejde zjistit jakou, to vám Windows neřeknou. Zkuste LockHunter – lockhunter.com. Zdarma dostupnou pomůcku, která se po instalaci dá vyvolat v kontextovém menu souborů.

Jak se dostat na Google disk?

krok: Přejděte na drive.google.com

Na počítači přejděte na drive.google.com. Zobrazí se vám Můj disk, který obsahuje: soubory a složky, které nahrajete nebo synchronizujete, Dokumenty, Tabulky, Prezentace a Formuláře Google, které vytvoříte.
Když to vezmeme v úvahu, jak spustit indexování outlook? Na kartě Soubor zvolte Možnosti > Hledání. V části Zdroje klikněte na Možnosti indexování. Poznámka: V dialogovém okně Možnosti indexování zkontrolujte, že je v části Indexovat tato umístění uvedený Microsoft Outlook. Pokud potřebujete vybraná umístění změnit, klikněte na Změnit.

Když to vezmeme v úvahu, jak indexovat?

Jak indexovat stránky? U Googlu se neznalost stránek napravuje snadno. Opět použijeme Google Search Console a zadáme adresu url podstránky. Pomocí tlačítka pak zažádáme o indexaci stránky. Jak vypnout indexování? Indexování lze vypnout následovně:

  1. Spusťte program Průzkumník souborů, klepněte pravým tlačítkem myši na disk C: a konečně z místní nabídky, která se vzápětí zobrazí, vyberte položku Vlastnosti.
  2. Na záložce Obecné zrušte volbu U souborů na této jednotce indexovat kromě vlastností souborů také obsah.

Co to je indexování?

Indexování je proces prohlížení souborů, e-mailových zpráv a dalšího obsahu na vašem počítači a katalogizace jejich informací, například obsažených slov a metadat.

By Keen Ruttan

Jak hledat pomocí obrázků? :: Jak spustit vyhledávání ve Windows 10?
Užitečné odkazy