Domovská stránka > J > Jak Roztáhnout Obrazovku?

Jak roztáhnout obrazovku?

Aktuální webovou stránku můžete zvětšit nebo zmenšit a zároveň zachovat velikost ostatních prvků na obrazovce.

  1. Zvětšení stránky: Stiskněte Ctrl a +.
  2. Zmenšení stránky: Stiskněte Ctrl a -.
  3. Resetování velikosti zobrazení: Stiskněte Ctrl + o.

Přečtěte si více

Jak přepnout na celou obrazovku?

Klávesové zkratky

Přepněte režim celé obrazovky pomocí klávesnice. Klávesová zkratka pro přepnutí z/do režimu celé obrazovky: F11. Poznámka: V počítačích s kompaktní klávesnicí (jako jsou netbooky a notebooky) stiskněte klávesy fn + F11.
Jak zvětšit obrazovku na TV? Během sledování televize nebo přehrávání videa stiskněte tlačítko LIVE ZOOM na dálkovém ovladači. Další možností je stisknout tlačítko SPUSTIT FUNKCI LIVE ZOOM v levém dolním rohu obrazovky. Na podobrazovce se zobrazí původní obrazovka před zvětšením. Ukazuje zvětšenou oblast zobrazenou na hlavní obrazovce.

Jak posunout obrazovku na PC?

Pro napravení této situace můžete nastavit zobrazení v operačním systému nebo můžete správně nastavit monitor. Při nastavení monitoru zkuste využít funkci, která se jmenuje „Auto Adjustment“, případně „Auto Calibration“. Najdete ji v nabídce nastavení monitoru, případně pod samostatným tlačítkem „Auto“. Jak zvětšit zobrazení obrazovky? Klávesové zkratky: Zvětšit nebo zmenšit stránku také můžete pomocí klávesnice. Pro přiblížení webové stránky stiskněte klávesu Ctrl a spolu s ní klávesu +, pro oddálení stiskněte klávesu Ctrl a spolu s ní klávesu –, pro nastavení normální velikosti stránky stiskněte klávesu Ctrl a spolu s ní klávesu 0.

Jak zvětšit obraz na Tipsportu?

Stačí držet ctrl a točit kolečkem myši. Jak zrušit full screen? Zapnutí fullscreenu je velice jednoduché - stačí stisknout klávesu F11. Stejným způsobem se pak tento režim i vypíná. Vyjímkou je Microsoft Edge, kde se místo klávesy F11 používá klávesová zkratka Windows + Shift + Enter.

Když to vezmeme v úvahu, co je full screen?

In full-screen mode, your entire screen is magnified. V režimu zobrazení na celou obrazovku zabírá zobrazený obsah celou obrazovku. Pokud jde o to, jak roztahnout obraz na tv? Velikost obrazu můžete upravit pomocí položky [Nastavení obrazovky]. Stiskněte tlačítko HOME a poté vyberte položku [Nastavení] — [Zobrazení a zvuk] — [Nastavení obrazovky].

Jak zvetsit obraz přes HDMI?

V AMD Catalyst Control Center je položka, která se nazývá "Možnosti měřítka" a má posuvník "zmenšit" a "zvětšit". Toto nastavení zvětšuje a zmenšuje obraz. Defaultně je to nastaveno na cca. -15% (0% znamená, že obraz je až k okraji displaye).

By Allrud

Jak upravit obraz na televizi? :: Jak zamknout obrazovku počítače?
Užitečné odkazy