Domovská stránka > J > Jak Přenést Aplikace Na Nový Telefon?

Jak přenést aplikace na nový telefon?

V případě, že používáte synchronizaci s Googlem, se stačí na novém telefonu přihlásit stejným uživatelským jménem a heslem. Během prvního spuštění vám pak bude nabídnuta možnost přenosu dat ze starého telefonu, a to buď z cloudu (tj. z vytvořené zálohy), nebo přes bezdrátovou síť (tj. přímo ze starého mobilu).

Přečtěte si více

Jak přenést WhatsApp do nového telefonu?

Obnovení zálohy na novém zařízení probíhá následovně:

  1. Připojte na novém zařízení váš Google účet.
  2. Nainstalujte a otevřete WhatsApp na novém zařízení.
  3. Ověřte své telefonní číslo.
  4. Bude vám nabídnuta možnost obnovení z Disku Google, zde klikněte na možnost „Obnovit“.
  5. Potvrďte a dojde k obnovení zpráv.
Tak jak prenest data na nový telefon? Přechod na nové zařízení Android
  1. Přihlaste se pomocí svého účtu Google. Pokud chcete ověřit, zda máte účet Google, zadejte svou e-mailovou adresu. Pokud účet Google nemáte, vytvořte si ho.
  2. Zálohujte si data. Jak zálohovat data.
  3. Zkontrolujte, zda máte k dispozici Wi-Fi.

Jak přenést aplikace z Androidu na Android?

CLONEit: Přechod z Androidu na Android snadno. Pokud právě používáte Android telefon a dostali jste nový, můžete svá data přenést zdarma s aplikací CLONEit. Bezplatná aplikace je ke stažení v obchodu Google Play a nezbytné je ji nainstalovat jak na původní, tak na nový telefon. Také, jak postupovat při výměně telefonu? Varianta přenosu dat mezi Android telefony

Varianta je založená na účtu Google a aktivovaném zálohování a synchronizaci dat. Ve starém telefonu povolíte zálohu dat a synchronizaci kontaktů atd s vaším Google účtem a pak se stačí přihlásit na novém telefonu na stejný účet a obnovit ze zálohy a synchronizovat.

Jak přenést data do nového telefonu Xiaomi?

Pomocí této aplikace můžete přenést téměř cokoli: obrázky, videa, hudbu, dokumenty, zprávy, kontakty, historii hovorů, události z kalendáře, poznámky, budíky, aplikace a spousty dalších souborů! Přesun do nového zařízení (Mi Mover) představuje bezpečný a spolehlivý způsob přenosu dat bez nutnosti připojení k internetu. Může se také zeptat, jak přenést zálohu whatsapp? Nastavení zálohování na Disk Google

  1. Otevřete WhatsApp.
  2. Klepněte na ikonu Více možností > Nastavení > Chaty > Zálohování chatů > Zálohovat na Disk Google.
  3. Zvolte si kteroukoli frekvenci zálohování kromě Nikdy.
  4. Zvolte účet Google, na který chcete historii svých chatů zálohovat.

Jak přetáhnout WhatsApp do nového telefonu iPhone?

Krok 1: Spusťte aplikaci WhatsApp na svém předchozím iPhone, přihlaste se k telefonnímu číslu nebo účtu, klepněte na možnost „Nastavení“ ve spodní části obrazovky a přejděte na „Nastavení chatu“> „Záloha chatu“. Klepnutím na možnost „Zálohovat nyní“ zahájíte zálohování historie chatu na iCloud. Jak přeinstalovat WhatsApp? WhatsApp je možné používat přímo na vašem počítači, a to i bez internetového prohlížeče. Chcete-li si aplikaci WhatsApp pro počítač nainstalovat, stáhněte ji v Microsoft Storu, v App Storu společnosti Apple nebo na webových stránkách společnosti WhatsApp.

Jak přesunout data z jednoho telefonu do druhého?

Klíčem je záloha

Na telefonu s Androidem stačí jít do nastavení, tam najít kolonku “Google”, zamířit až dolů kde je “Záloha”, a posléze provést zálohu. Na Apple iOS také běžte do nastavení, potom klepněte hned nahoře na vaše Apple ID, dále možnost “iCloud”, “Záloha na iCloud” a rovnou zvolte možnost zálohovat.

By Arlan

Jak přesunout data z telefonu na telefon? :: Jak Vykopírovat data z nefunkčního notebooku?
Užitečné odkazy