Domovská stránka > K > Kdy Má Vychazet Nový Iphone?

Kdy má vychazet nový iPhone?

K představení by mělo dojít někdy mezi zářím a říjnem 2022, přičemž datum, kdy vyjde iPhone pro rok 2022 na trh, i ten český, je zatím zahaleno tajemstvím. Pokud vše půjde podle plánu, do konce října 2022 se iPhony začnou vyhřívat na plutech obchodů.

Přečtěte si více

Pokud jde o to, kdy vyjde ios?

Je téměř jistotou, že se v pondělí 6. června 2022 dočkáme představení nového operačního systému pro telefony iPhone s označením iOS 16. Stane se tak během úvodní Keynote k WWDC22. Jak dlouho bude podporovany iPhone se? Jejich podpora tak ze strany Applu dosáhne na téměř 6 let. Jen o něco málo mladší je první iPhone SE z března 2016. V jeho případě tak Apple udrží podporu minimálně 5 let.

Kdy vyjde iPhone 16?

Pokud by se čistě teoreticky ve světě opět rozjela pandemie koronaviru tak, jak tomu bylo v roce 2020, pak by se mohlo klidně stát, že se iOS 16 dočkáme až v říjnu. Při současné „konstalaci hvězd“ však počítáme s tím, že veřejné verze budou k dispozici ve druhé půli září. Jak dlouho je podpora iPadu?

Generace iPaduOperační systémPodpora skončila...
iPad MINIiOS 6.0.112. září 2016
iPad 4iOS 6.018. září 2017
iPad AiriOS 7.0.324. září 2019
iPad Mini 2iOS 7.0.324. září 2019
4 další řádky

Jak dlouho trva Aktualizace iOS?

Aktualizace iOS iPhonu nebo iPadu přes systém (OTA)

Nejpoužívanějším způsobem pro instalaci aktualizací v systému iOS je OTA stažení (zkrátka bezdrátově, rovnou z telefonu na pár kliknutí). Instalace trvá 10 – 20 minut v závislosti na rychlosti a stabilitě připojení, ale běžně uživatelé aktualizují telefon přes noc.
Jak stáhnout iOS 154? iPhone nebo iPad vás vyzve k restartování, abyste dokončili změny. Po restartování se vraťte do Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru. Měli byste vidět, že je k dispozici veřejná beta verze iOS 15, klepněte na Stáhnout a nainstalujte.

A další otázka, co je noveho v ios 154?

iOS 15.4. iOS 15.4 přidává možnost odemykat iPhony 12 a novější pomocí Face ID i s nasazenou rouškou. Tato aktualizace přináší také nové emotikony, umožňuje zahajovat relace SharePlay přímo z podporovaných aplikací a obsahuje další funkce a opravy chyb pro váš iPhone. Jak si aktualizovat iOS? Přejděte do Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru. Klepněte na Automatické aktualizace a pak zapněte volbu Stahovat aktualizace pro iOS. Zapněte volbu Instalovat aktualizace pro iOS. Pak se zařízení bude na nejnovější verzi iOS nebo iPadOS aktualizovat automaticky.

Pokud jde o to, proč nejde aktualizovat ios?

Smazání a opětovné stažení aktualizace

Pokud se nejnovější verzi iOS nebo iPadOS pořád nedaří nainstalovat, zkuste aktualizaci stáhnout znova: Přejděte do Nastavení > Obecné > Úložiště [název zařízení]. V seznamu aplikací najděte aktualizaci. Klepněte na aktualizaci a potom na Smazat aktualizaci.

By Madeline

Jak být dobrá kadeřnice? :: Co je to antivir?
Užitečné odkazy