Domovská stránka > J > Jak Nastavit Nový Iphone Se?

Jak nastavit nový iPhone se?

Nastavení nového zařízení pomocí funkce Rychlý start

Zapněte nové zařízení a položte ho blízko toho starého. Na starém zařízení se objeví obrazovka, která vám nabídne možnost nastavit nové zařízení pomocí Apple ID. Ujistěte se, že jde o Apple ID, které chcete použít, a klepněte na Pokračovat.

Přečtěte si více

Tak jak nastavit iphone jako nový?

Vraťte se do Nastavení a klepněte na Obecné > Přenést nebo resetovat [zařízení] > Smazat data a nastavení. Pokud máte zapnutou funkci Najít [zařízení], možná budete muset zadat své Apple ID a heslo. Pokud se v zařízení používá eSIM, vyberte možnost na požádání vymazat zařízení a profil eSIM. A další otázka, jak začít s ios? iPhone

První krůčky s novým iPhonem

  1. Nastavit jako nový: to znamená začít vše, každé nastavení, od nuly.
  2. Obnovení z předchozí zálohy iPhonu, iPadu nebo iPodu touch: můžete ji provést online pomocí iCloud nebo přes USB pomocí iTunes.

Jak dat iPhone do továrního nastavení bez hesla?

V libovolném prohlížeči přejděte na web Apple ID, kde můžete najít a kliknout na možnost Zapomněli jste Apple ID nebo heslo. Zadejte své Apple ID a odpovězte na bezpečnostní otázky. Poté můžete změnit Apple ID pro reset iPhone podle vašich požadavků. Když to vezmeme v úvahu, jak se zapina iphone 12? Restartování iPhonu X, 11, 12 nebo 13

  1. Podržte boční tlačítko spolu s libovolným z tlačítek hlasitosti, dokud se nezobrazí vypínací posuvník.
  2. Přetáhněte posuvník a počkejte 30 sekund, dokud se zařízení nevypne.
  3. Zařízení znova zapnete tak, že podržíte boční tlačítko (na pravé straně iPhonu), dokud se nezobrazí logo Apple.

Jak se přihlásit na nový iPhone?

Přihlášení na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch

  1. Otevřete aplikaci Nastavení.
  2. Klepněte na Přihlaste se k [zařízení].
  3. Zadejte svoje Apple ID a heslo.
  4. Pokud k tomu budete vyzváni, zadejte šestimístný ověřovací kód, odeslaný na vaše důvěryhodné zařízení nebo telefonní číslo, a dokončete přihlášení.
Co se Zablokovanym iPhonem? Stiskněte a podržte tlačítko podle modelu svého iPhonu a současně iPhone připojte k počítači. Tlačítko nepouštějte. Stále tlačítko držte, dokud se na iPhonu neobjeví obrazovka režimu zotavení, pak ho teprve pusťte. Pokud uvidíte obrazovku vyžadující zadání kódu, musíte iPhone vypnout a začít znovu.

Může se také zeptat, co dělat když se mi vypne iphone?

Podržte tlačítko plochy a boční tlačítko nebo horní tlačítko, dokud se nezobrazí logo Apple. Pokud se telefon nezapne, podle těchto kroků zkontrolujte hardware a nabijte telefon. Možná budete muset nabíjet až hodinu. Pokud se telefon stále nezapíná, kontaktujte podporu Apple. Jak Zkopirovat iPhone do iPhone? Po zálohování starého iPhonu na iCloud zapněte nový iPhone. Pokračujte v procesu nastavení a připojte nový iPhone k Wi-Fi. V zobrazení “Aplikace a data” vyberte možnost “Obnovit ze zálohy iCloud” a přihlaste se k iCloudu. Vyberte zálohu, kterou chcete obnovit, a počkejte na dokončení zálohování.

Také, jak dlouho trva prenos dát iphone?

Pokud se ocitnete v situaci, kdy si pořídíte nový iPhone, tak můžete relativně jednoduše provést přenos veškerých dat. Stačí využít speciálního průvodce, který vám pomůže. Pravdou ale je, že tento přenos dat trvá relativně dlouhou dobu – bavíme se desítkách minut či dokonce hodinách.

By Batty Vigoren

Jak odhlásit rozbitý iPhone? :: Jak se ničí baterie v telefonu?
Užitečné odkazy