Domovská stránka > J > Jak Stáhnout Directx 12?

Jak stáhnout DirectX 12?

Navštivte stránku DirectX - Ke stažení na webu společnosti Microsoft. Pro uložení instalačního souboru do počítače klikněte na červené políčko Ke stažení. Otevřete soubor dxwebsetup.exe a instalaci DirectX dokončete podle intrukcí z webu společnosti Microsoft nebo z instalačního programu DirectX.

Přečtěte si více

Jak aktualizovat Direct?

Aktualizace rozhraní DirectX

Chcete-li získat nejnovější verzi rozhraní DirectX pro svou verzi Windows, použijte službu Windows Update. Pokud máte Windows 10, pak už máte nejnovější verzi rozhraní DirectX nainstalované. Ne na všech verzích systému Windows se dají spustit nejnovější verze rozhraní DirectX.
Jak nastavit DirectX 12? Z nabídky Start zadejte příkaz dxdiag do pole Hledat a potom stiskněte klávesu Enter. V seznamu výsledků klepněte nebo klikněte na položku dxdiag. Zkontrolujte Verzi DirectX na první stránce zprávy v části Informace o systému.

Jak zjistit verzi DirectX?

Jakou verzi DirectX máte na počítači?

  1. Do vyhledávacího pole na hlavním panelu zadejte dxdiag. Pak vyberte položku dxdiag Spustit příkaz.
  2. V nástroji pro diagnostiku rozhraní DirectX vyberte kartu systém a pak v části Systémové informacezaškrtněte políčko verze rozhraní DirectX .
Co je to DirectX 12? Microsoft DirectX [dəˈrektˈeks] je sada proprietárních knihoven, poskytujících aplikační rozhraní (API) pro umožnění přímého ovládání moderního hardwaru.

Jak přeinstalovat DirectX?

Stáhněte si DirectX End-User Runtime Web Installerz webové stránky společnosti Microsoft. Jakmile si stáhnete instalační program, spusťte jej a zahájíte proces přeinstalace. Jak nainstalovat nejnovější verzi rozhraní DirectX? Postup aktualizace DirectX:

  1. Na klávesnici stiskněte the Klíč s logem Windows a zadejte šek . Poté klikněte Kontrola aktualizací .
  2. Klepněte na Kontrola aktualizací .
  3. Postupujte podle pokynů na obrazovce Windows Update automaticky stáhne a nainstaluje nejnovější Directx pro vás (součástí aktualizací).

Jak opravit DirectX?

Jak opravit chyby Microsoft.directx.directsound.dll

  1. Restartujte počítač, pokud jste to ještě neudělali.
  2. Nainstalujte si nejnovější verzi rozhraní Microsoft DirectX.
  3. Za předpokladu, že nejnovější verze DirectX od společnosti Microsoft neopraví chybu microsoft.
Jak odstranit DirectX? Odinstalujte DirectX ve Windows 10:

To byste měli vědět DirectX je dnes a část zabudovaná do Windows 10. Takže on není možné jej odinstalovat přes les Nastavení Aplikace jak jsme to mohli udělat standardní aplikace. Vždy je to možné zakázat funkce DirectX pomocí editoru registru.

Může se také zeptat, jak vypnout directx 12?

Napiš do startu ,,Správce Zařízení´´ nebo ,,Device manager´´spusť to klikn na INVIDIA dej zakázat zařízení pak pusť GTA V až se ni začne načítat loader už i stěma obrázkama tak rychle tu INVIDIU zase zapni mě to vždy pomůže používám to zřeba i u WarFace. :-D.

By Wrigley

Jak upgradovat Windows 10 na 11? :: Kdy bude iOS 154?
Užitečné odkazy