Jak stáhnout eSIM T Mobile?
Přímý odkaz na stažení profilu pro eSIM nově naleznete v aplikaci Můj T-Mobile. Tato ekologicky nepříliš šetrná distribuce skončí, místo toho zákazník svůj QR kód nalezne v aplikaci Můj T-Mobile společně s přímým odkazem pro stažení profilu.
Co je Single SIM eSIM?
eSIM je digitální SIM, která umožňuje si u operátora aktivovat mobilní tarif bez nutnosti používat fyzickou nano-SIM. Když to vezmeme v úvahu, kdo nabizi esim? Prvním byl T-Mobile (více viz Do mobilů přestaneme strkat kousek plastu. SIM přiletí vzduchem), v březnu 2019 se pak přidal Vodafone a posledním do party bylo loni v únoru O2. Od loňského 17. prosince lze ovšem eSIM pořídit i u virtuálního operátora MOBIL.CZ.
Lidé se také ptají, jak vymenit sim za esim?
On-line – v Moje O2
- Přihlaste se do internetové samoobsluhy Moje O2 a vyberte tarif, pro který chcete vyměnit SIM kartu.
- Na detailu tarifu klikněte na Vyměnit SIM kartu.
- Objeví se informace o jednorázovém poplatku za výměnu.
- Vyberte si způsob doručení.
Jak nahrát eSIM do Apple Watch?
Jak aktivovat eSIM
- Spusťte na iPhonu aplikaci Watch.
- Vyberte své hodinky a zvolte Mobilní data.
- Zde klikněte na Přidat nový tarif.
- Budete přesměrování na přihlášení do samoobsluhy Můj T-Mobile.
- Při přihlášení budete požádáni o poslední 4 číslice čísla PUK2.
- Zvolte spárování Služby pro Apple Watch.
- Zvolte Aktivovat.
- V menu najděte „Přidat mobiliní tarif“: Přejeďte dvěma prsty po displeji od horní hrany směrem dolů. Stiskněte ikonu Nastavení.
- Naskenujte QR kód: Stiskněte Přidat pomocí QR kodú.
- Aktivujte eSIM: Podle postupu na displeji dokončete aktivaci eSIM.
Když to vezmeme v úvahu, jak obnovit esim?
Telefonní číslo smazaného eSIM profilu lze zachovat v případě, že původní profil nebyl v T-Mobile dosud deaktivován. Jde o obdobnou situaci, jako když ztratíte klasickou SIM kartu - můžete požádat T-Mobile o její dočasné zablokování a následně požádáte o vydání nové SIM karty. Jak přenést data do nového telefonu? Přechod na nové zařízení Android
- Přihlaste se pomocí svého účtu Google. Pokud chcete ověřit, zda máte účet Google, zadejte svou e-mailovou adresu. Pokud účet Google nemáte, vytvořte si ho.
- Zálohujte si data. Jak zálohovat data.
- Zkontrolujte, zda máte k dispozici Wi-Fi.
Jak ziskat eSIM Vodafone?
„Pro aktivaci eSIM je potřeba voucher s QR kódem, který zákazník získá v prodejně, může si ho objednat přes aplikaci Můj Vodafone, v e-shopu nebo na zákaznické lince. Pomocí tohoto kódu si pak stáhne takzvaný eSIM profil, který obsahuje informace nutné pro přihlášení do sítě operátora.