Domovská stránka > J > Jak Stáhnout Esim T Mobile?

Jak stáhnout eSIM T Mobile?

Přímý odkaz na stažení profilu pro eSIM nově naleznete v aplikaci Můj T-Mobile. Tato ekologicky nepříliš šetrná distribuce skončí, místo toho zákazník svůj QR kód nalezne v aplikaci Můj T-Mobile společně s přímým odkazem pro stažení profilu.

Přečtěte si více

Co je Single SIM eSIM?

eSIM je digitální SIM, která umožňuje si u operátora aktivovat mobilní tarif bez nutnosti používat fyzickou nano-SIM. Když to vezmeme v úvahu, kdo nabizi esim? Prvním byl T-Mobile (více viz Do mobilů přestaneme strkat kousek plastu. SIM přiletí vzduchem), v březnu 2019 se pak přidal Vodafone a posledním do party bylo loni v únoru O2. Od loňského 17. prosince lze ovšem eSIM pořídit i u virtuálního operátora MOBIL.CZ.

Lidé se také ptají, jak vymenit sim za esim?

On-line – v Moje O2

  1. Přihlaste se do internetové samoobsluhy Moje O2 a vyberte tarif, pro který chcete vyměnit SIM kartu.
  2. Na detailu tarifu klikněte na Vyměnit SIM kartu.
  3. Objeví se informace o jednorázovém poplatku za výměnu.
  4. Vyberte si způsob doručení.
Jak funguje eSIM v hodinkách? My jsme aktivaci provedli skrze aplikaci Galaxy Watch na systému Android, kterou je nutné nainstalovat v případě, že chcete hodinky plnohodnotně používat. Fotoaparátem v telefonu jen stačilo naskenovat QR kód na plastové kartičce a vyčkat pár vteřin, než se eSIM profil nahraje do hodinek a dojde k aktivaci.

Jak nahrát eSIM do Apple Watch?

Jak aktivovat eSIM

  1. Spusťte na iPhonu aplikaci Watch.
  2. Vyberte své hodinky a zvolte Mobilní data.
  3. Zde klikněte na Přidat nový tarif.
  4. Budete přesměrování na přihlášení do samoobsluhy Můj T-Mobile.
  5. Při přihlášení budete požádáni o poslední 4 číslice čísla PUK2.
  6. Zvolte spárování Služby pro Apple Watch.
  7. Zvolte Aktivovat.
Jak aktivovat eSIM Samsung? Jak aktivovat eSIM v telefonu
  1. V menu najděte „Přidat mobiliní tarif“: Přejeďte dvěma prsty po displeji od horní hrany směrem dolů. Stiskněte ikonu Nastavení.
  2. Naskenujte QR kód: Stiskněte Přidat pomocí QR kodú.
  3. Aktivujte eSIM: Podle postupu na displeji dokončete aktivaci eSIM.

Když to vezmeme v úvahu, jak obnovit esim?

Telefonní číslo smazaného eSIM profilu lze zachovat v případě, že původní profil nebyl v T-Mobile dosud deaktivován. Jde o obdobnou situaci, jako když ztratíte klasickou SIM kartu - můžete požádat T-Mobile o její dočasné zablokování a následně požádáte o vydání nové SIM karty. Jak přenést data do nového telefonu? Přechod na nové zařízení Android

  1. Přihlaste se pomocí svého účtu Google. Pokud chcete ověřit, zda máte účet Google, zadejte svou e-mailovou adresu. Pokud účet Google nemáte, vytvořte si ho.
  2. Zálohujte si data. Jak zálohovat data.
  3. Zkontrolujte, zda máte k dispozici Wi-Fi.

Jak ziskat eSIM Vodafone?

„Pro aktivaci eSIM je potřeba voucher s QR kódem, který zákazník získá v prodejně, může si ho objednat přes aplikaci Můj Vodafone, v e-shopu nebo na zákaznické lince. Pomocí tohoto kódu si pak stáhne takzvaný eSIM profil, který obsahuje informace nutné pro přihlášení do sítě operátora.

By Zennie Pouk

Jak se platí GoPay? :: Jak funguje eSIM?
Užitečné odkazy