Domovská stránka > J > Jak Aktualizovat Ios 9?

Jak aktualizovat iOS 9?

Na těchto zařízeních by měla být nová aktualizace dostupná přes klasickou cestu Nastavení –> Obecné –> Aktualizace softwaru.

Přečtěte si více

Jak aktualizovat iOS na starem iPadu?

Ruční aktualizace iPadu

Aktualizace softwaru můžete vyhledat a nainstalovat kdykoli. Přejděte do Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru. Na displeji se objeví verze systému iPadOS, kterou máte momentálně nainstalovanou, a informace o tom, zda je k dispozici aktualizace.
Lidé se také ptají, jak dlouho trva aktualizace ios 15? Podle údajů analytické společnosti Mixpanel totiž pouhých 8,59 % uživatelů aktualizovala svá zařízení na iOS 15 do 48 hodin od jeho uveřejnění.

Proč nejde aktualizovat iOS?

Smazání a opětovné stažení aktualizace

Pokud se nejnovější verzi iOS nebo iPadOS pořád nedaří nainstalovat, zkuste aktualizaci stáhnout znova: Přejděte do Nastavení > Obecné > Úložiště [název zařízení]. V seznamu aplikací najděte aktualizaci. Klepněte na aktualizaci a potom na Smazat aktualizaci.
Jak nainstalovat iOS 10 na iPad 2? Vezměte si svůj iPhone nebo iPad a v internetovém prohlížeči si otevřete stránku beta.apple.com/profile. Přihlaste se svým Apple ID a klepněte na »Download profile«. Následně vám bude nabídnuta instalace »iOS Beta Software Profile«, kterou spustíte klepnutí na »Instalovat«.

Podle toho, jak aktualizovat iphone 4 na ios 10?

Jak aktualizovat iOS na iPhone 4

  1. Nainstalujte si do počítače nejnovější verzi iTunes.
  2. Připojte zařízení k počítači.
  3. Otevřete iTunes a vyberte svoje zařízení.
  4. Klikněte na Souhrn a potom na Ověřit aktualizace.
  5. Klikněte na Stáhnout a aktualizovat.
  6. Pokud k tomu budete vyzváni, zadejte svůj kód.
Jak aktualizovat iOS 93 6? Jak je již standardem, aktualizaci si můžete stáhnout v kategorii Nastavení -> Obecné -> Aktualizace softwaru.

Jak aktualizovat iPad Mini 1?

Jak aktualizovat iPad na iOS 12

  1. Připojte zařízení k napájení a pak ho připojte přes Wi-Fi k internetu.
  2. Klepněte na Nastavení, poté zvolte Obecné a Aktualizace softwaru.
  3. Klepněte na Stáhnout a instalovat.
  4. Zařízení aktualizujete klepnutím na Instalovat.
  5. Pokud k tomu budete vyzváni, zadejte svůj kód.
Jak aktualizovat iOS 12.5 5? Společnost Apple dnes vydala aktualizaci iOS 12.5.5 pro starší iPhony a iPady, na kterých nelze spustit aktuální verzi iOS. Aktualizaci lze stáhnout v aplikaci Nastavení, klepněte na Obecné a vyberte možnost Aktualizace softwaru.

Jak dlouho trva Aktualizace iOS?

Aktualizace iOS iPhonu nebo iPadu přes systém (OTA)

Nejpoužívanějším způsobem pro instalaci aktualizací v systému iOS je OTA stažení (zkrátka bezdrátově, rovnou z telefonu na pár kliknutí). Instalace trvá 10 – 20 minut v závislosti na rychlosti a stabilitě připojení, ale běžně uživatelé aktualizují telefon přes noc.

By Gale Narendera

Kdy bude iOS 154? :: Jak Rozmistit obrazy na zeď?
Užitečné odkazy