Domovská stránka > J > Jak Aktualizovat Na Ios 14?

Jak aktualizovat na iOS 14?

Přejděte do Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru. Klepněte na Automatické aktualizace a pak zapněte volbu Stahovat aktualizace pro iOS. Zapněte volbu Instalovat aktualizace pro iOS. Pak se zařízení bude na nejnovější verzi iOS nebo iPadOS aktualizovat automaticky.

Přečtěte si více

Jak stáhnout iOS 14 na iPhone 6?

Přejděte do Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru a stáhněte si nejnovější aktualizaci. Proč nejde aktualizovat iOS? Zařízení s iOS můžete spustit do režimu zotavení a potom ho obnovit pomocí počítače. V těchto situacích možná budete muset obnovit zařízení pomocí režimu zotavení: Počítač nedokáže zařízení rozpoznat nebo hlásí, že se zařízení nachází v režimu zotavení.

Jak dlouho trva Aktualizace iOS 15?

Podle údajů analytické společnosti Mixpanel totiž pouhých 8,59 % uživatelů aktualizovala svá zařízení na iOS 15 do 48 hodin od jeho uveřejnění. Jak aktualizovat starý iPhone? Aktualizace přes počítač

  1. Připojte iPhone kabelem k počítači.
  2. Proveďte některou z následujících akcí: Na bočním panelu Finderu na Macu: Vyberte iPhone a potom v horní části okna klikněte na volbu Obecné.
  3. Klikněte na Ověřit aktualizace.
  4. Chcete‑li dostupnou aktualizaci nainstalovat, klikněte na Aktualizovat.

Jak nainstalovat novejsi iOS?

Stáhněte aktualizaci znova

Po načtení poté sjeďte o kus níže k seznamu aplikací a najděte v něm kolonku s názvem iOS 14 a ikonou nastavení. Na tento řádek poté klepněte a nakonec vyberte možnost Smazat aktualizaci a akci potvrďte. Poté zkuste aktualizaci v Nastavení -> Obecné -> Aktualizace softwaru opět stáhnout.
Jak aktualizovat iPhone 6 na iOS 13? Pro instalaci aktualizace potřebujete jen přístroj samotný a stabilní připojení k Wi-Fi. Pak už stačí jen zamířit do Nastavení -> Obecné -> Aktualizace softwaru a stáhnout + nainstalovat.

Podle toho, kdy skončí podpora iphone 6?

A pokud vše půjde hladce, měli bychom mít možnost se na nové vlastnosti iOS 16 podrobně podívat na konci roku 2022. Jak prerusit aktualizací iPhonu? Pokud ještě chcete smazat již stažená data, tak otevřete aplikaci Nastavení, kde se přesuňte do sekce Obecné. Jakmile tak učiníte, tak rozklikněte záložku Úložiště: iPhone a vyčkejte, dokud se nenačtou všechny položky. Poté už jen stačí najít kolonku s aktualizací, rozkliknout ji a zvolit možnost Odstranit aktualizaci.

Co delat kdyz se vám zasekne iPhone?

Podržte tlačítko plochy a boční tlačítko nebo horní tlačítko, dokud se nezobrazí logo Apple. Pokud se telefon nezapne, podle těchto kroků zkontrolujte hardware a nabijte telefon. Možná budete muset nabíjet až hodinu. Pokud se telefon stále nezapíná, kontaktujte podporu Apple.

By Gilliette

Jak preinstalovat iPhone 6? :: Jak si stáhnout iOS 13?
Užitečné odkazy