Domovská stránka > J > Jak Pouzit Teams?

Jak pouzit Teams?

Použití aplikace během schůzky

Během schůzky vyberte ikonu aplikace, abyste aplikaci otevřeli. a vyhledejte požadovanou aplikaci. Začněte aplikaci používat.

Přečtěte si více

Kde najdu Microsoft Teams?

TeamsMicrosoftMicrosoft

Spusťte Teams.

  1. Ve Windows klikněte na Start. > Microsoft Teams.
  2. Na Macu přejděte do složky Aplikace a klikněte na možnost Microsoft Teams.
  3. V mobilním telefonu klikněte na ikonu Teams.
Také, jak přidat teams na plochu? Stiskněte klávesu Windows a přejděte k aplikaci Office, pro kterou chcete vytvořit zástupce na ploše. Klikněte levým tlačítkem na název aplikace a přetáhněte aplikaci na plochu. Na ploše se objeví zástupce aplikace.

Lidé se také ptají, kdo muze pouzivat teams?

Teams si dnes může zaregistrovat libovolný uživatel s jakoukoli firemní nebo uživatelskou e-mailovou adresou. K bezplatné verzi Teams budou mít přístup lidé, kteří zatím nemají placené komerční předplatné Microsoftu 365. Jak stáhnout Teams do tabletu? Instalaci MS Teams v mobilu s operačním systémem Android provedeme pomocí aplikace „Google Play \ Play Store“. Do vyhledávacího pole zadáme výraz „MS Teams“ a klikneme na vyhledávání. Jako první nalezená položka by se měla zobrazit námi požadovaná aplikace. Klikneme tedy na odkaz „Microsoft Teams“.

Jak se spojit přes Teams?

Připojení se ke schůzce Teams na webu

  1. V pozvánce na e-mail vyberte kliknutím sem se připojíte ke schůzce.
  2. Máte tři možnosti:
  3. Zadejte svoje jméno.
  4. Zvolte nastavení zvuku a videa.
  5. Vyberte Připojit se.
  6. V závislosti na nastavení schůzky budete hned zahozeni nebo přejdete na předsálí, kde vás někdo ze schůzky bude připustit.
Lidé se také ptají, jak nastavit teams? Správa nastavení a oprávnění týmu v Teams
  1. Přejděte na název týmu a vyberte Další možnosti > Spravovat tým.
  2. Na kartě Nastavení zaškrtněte nebo zrušte zaškrtnutí možností nebo oprávnění, které chcete použít.

Jak vytvořit videokonferenci v Teams?

V aplikaci Teams nainstalované v počítači si v levém menu zvolte „Týmy“ a v přehledu týmů najděte tým s názvem předmětu, pro který chcete videokonferenci naplánovat (např. Chemický software“). Po otevření požadovaného týmu se nacházíte na hlavní stránce týmu v kategorii „Obecné“. Jak přihlásit dítě do Teams? Přihlašovací stránka je https://portal.microsoftonline.com . Po vypsání do adresního řádku se zobrazí následující stránka, kde zadáte uživatelské jméno (e-mail Vašeho dítěte). 2) Po vyplnění e-mailu budete vyzváni k zadání hesla. 3) Po zadání hesla, které je zvoleno pevné a nebude chtít změnu, se přihlásíte do účtu.

Co to je Teams?

Microsoft Teams je firemní platforma, která umožňuje textovou komunikaci, video hovory, datové úložiště pro ukládání souborů (na těchto souborech lze také spolupracovat) a integraci dalších aplikací do tohoto prostředí. Některá data mohou pocházet z datové položky. Služba je integrována v předplatném Office 365.

By Mohammad

Jak povolit aplikaci Teams? :: Jak stahovat aplikace z Google Play?
Užitečné odkazy