Domovská stránka > J > Jak Použít Telefon Jako Modem?

Jak použít telefon jako modem?

USB tethering. Spojení počítače a mobilu kabelem by mělo být na Windows 10 naprosto bezproblémové a bez další instalace jakýchkoliv ovladačů. Stačí tedy připojit telefon k PC a v jeho nastavení aktivovat sdílení internetu přes USB. Počítač se poté prakticky okamžitě přihlásí a můžete začít surfovat.

Přečtěte si více

Jak připojit telefon k modemu?

Připravte si bílý kabel, který jste dostali v krabici společně s modemem. Jeden konec bílého kabelu zapojte do telefonní zásuvky ve zdi. Druhý konec bílého kabelu zapojte do modemu, do šedého vstupu „DSL“ na zadní straně. Kulatý konec napájecího adaptéru (trafa) od modemu zapojte do vstupu označeného „Power“. Když to vezmeme v úvahu, jak se připojit k internetu přes mobil? připojenípřes

Zapnutí hotspotu

  1. Ve druhém zařízení otevřete seznam sítí Wi-Fi.
  2. Vyberte název hotspotu telefonu.
  3. Zadejte heslo hotspotu telefonu.
  4. Klikněte na Připojit.

Lidé se také ptají, jak sdilet pripojeni k internetu?

Vyberte tlačítko Start a pak vyberte Nastavení > Síť a internet > Mobilní hotspot. V rozevíracím seznamu Sdílet moje internetové připojení k zvolte připojení k internetu, které chcete sdílet. Vyberte Upravit > zadejte nový název sítě a heslo > Uložit. Jak udělat z telefonu router? Jak vytvořit z telefonu mobilní hotspot?

  1. Stiskněte tlačítko [Menu].
  2. Z nabídky zvolte Nastavení.
  3. Přejděte do sekce Ovládání bezdrátových sítí.
  4. Otevřete položku Tethering a přenosný hotspot.
  5. Aktivujte zatržítko Přenosný hotspot Wi-Fi.
  6. Pokračujte v Nastavení přenosného hotspotu Wi-Fi-Konfigurace hotspotu Wi-Fi.

Jak připojit PC k Wi-Fi přes mobil?

Nejjednodušší, jak tablet nebo notebook připojit k internetu přes mobil, je využít takzvaný Wi-Fi tethering. Název zní složitě, ale použití je jednoduché. Prostě v nastavení mobilu, typicky v sekci Bezdrátová připojení a sítě, zvolíte Tethering a přenosný hotspot. Jak se zapojuje modem? Kabel zapojte k síťové kartě vašeho PC a druhý konec připojte do žlutého konektoru na modemu označeného LAN (obvykle máte na výběr LAN1 až LAN4). Teď už máte vaše PC a modem kompletně zapojené. Modem můžete zapnout tlačítkem Power a úspěšně se připojit k internetu.

Jak se pripojit na router TP Link?

V PC spustíme internetový prohlížeč (chrome, firefox, explorer) a do adresního řádku zadáme IP adresu 192.168.0.1 (je uvedena v manuálu, nebo na spodní straně routeru) a stiskneme Enter. Pro nastavení parametrů sítě vybereme v menu routeru Quick Setup a klikneme Next. Jak nastavit WiFi 02? Na svém počítači zapněte WiFi adaptér (přepínač nebo tlačítko), aktivujte příjem WiFi signálu a vyhledejte dostupné bezdrátové sítě v okolí. Mezi zobrazenými sítěmi naleznete i síť vašeho modemu. Tuto síť zvolte a klepnutím na její ikonu se k ní připojte.

Jak nastavit internet v mobilu?

V menu telefonu zapnete „Osobní hotspot" (nejčastěji v menu Nastavení – Připojení, konkrétní názvy položek naleznete v manuálu od výrobce, anebo v našich návodech). Zvolíte si název sítě, nastavíte heslo a se svým počítačem se pak připojíte k Wi-Fi síti, kterou telefon vytvoří.

By Kovar

Jak se připojit k hotspotu? :: Jak vypnout zamrzlý telefon?
Užitečné odkazy