Domovská stránka > J > Jak Použít Překladač?

Jak použít překladač?

Pomocí aplikace Překladač Google můžete překládat text (i ručně psaný), fotky a vyřčená slova z a do více než stovky jazyků. Můžete také použít Překladač na webu. Chcete-li překládat text, řeč a webové stránky ve více než stovce jazyků, přejděte na stránku Překladače Google.

Přečtěte si více

Jak přeložit text v mobilu?

Stačí namířit fotoaparát mobilního telefonu na požadovanou cizojazyčnou frázi a na displeji se Vám přes původní nápis promítne překlad v češtině. Aplikaci Překladač Google můžete stáhnout pro Android i iOS. Funkce může fungovat i offline, pro vybraný jazyk si však musíte předem stáhnout databázi slovníku. Můžete se také zeptat, jak nainstalovat překladač? Vyhledejte pomocí klíčových slov „překladač google“ aplikaci v Obchod Play a klepněte na tlačítko Instalovat. Aplikace se do vašeho zařízení sama stáhne a nainstaluje. Poté ji můžete rovnou spustit.

Když to vezmeme v úvahu, jak přeložit aplikaci pro android?

aplikacepřekládat

Použití Překladu klepnutím

  1. Otevřete aplikaci s textem, který lze zkopírovat.
  2. Zvýrazněte text, který chcete přeložit. Kopírovat.
  3. Na aktuální obrazovce klepněte na Překladač Google .
  4. Vyberte požadovaný jazyk.
Jak používat Překladač Google? Začněte tím, že si stáhnete aplikaci Překladač Google pro Android.
  1. Poznámka: Chcete-li pomocí fotoaparátu překládat obrázky ve všech podporovaných jazycích, zařízení musí mít fotoaparát s automatickým ostřením a dvoujádrový procesor s architekturou ARMv7.
  2. Tip: Ve verzi 6.10 a novějších můžete používat tmavý motiv.

Jak pracovat s překladačem?

Jako první naslouchá telefon mluvčímu vlevo, který řekne svou frázi. Následuje rozpoznávání hlasu, převod na text, překlad do druhého jazyka a následné vyslovení v druhém jazyce. Po tomto poslechu je na řadě druhý mluvčí, který může reagovat ve svém jazyce, a o překlad se opět postará Google Překladač automaticky. Tak jak přeložit pdf v mobilu? Můžeme jej také použít s dokumenty v jiných formátech. Tuto funkci lze navíc použít také v systému Android. Můžete použít aplikaci Překladač Google nebo v prohlížeči, takže uvedený PDF můžete bez problémů přeložit také z telefonu.

Tak jak přeložit vyfocený text?

Překládat vyfocený text umí Google Translate už delší dobu. Stačí v aplikaci text vyfotit, pak ho prstem zvýraznit a počkat si na překlad. V lednu Google uvedl také možnost překladu okamžitého (Word Lens): přeložený text na obrázku nahrazuje ten původní v reálném čase. Jak přeložit Gmail v mobilu? Pokud si v nastavení, na záložce Laboratoř, aktivujete rozšíření „Překlad zprávy“, bude pro vás mnohem snadnější porozumět cizojazyčným e-mailům. Po aktivaci rozšíření byste si ještě měli v nastavení zvolit výchozí jazyk, do kterého e-maily překládat, typicky tedy čeština.

Jak přidat překladač na lištu?

Využít můžete rozšíření „Google Translate“, které do pravého horního rohu přidá ikonu překladače. Stačí pak na ni kliknout a lišta s možností překladu se ihned objeví.

By Cullen Gerbig

Jak nastavit automatický překlad? :: Jak Aktualizovat ovladače tiskárny?
Užitečné odkazy