Domovská stránka > J > Jak Preinstalovat Iphone 6?

Jak preinstalovat iPhone 6?

Instalace přes telefon

Instalaci nové softwarové aktualizace systému iOS provedete přes iPhone v aplikaci Nastavení, kde stačí navštívit sekci Obecné a poté Aktualizace softwaru. V této podsekci následně dostupný update naleznete a následně si jej můžete nainstalovat.

Přečtěte si více

Jak aktualizovat iPhone přes pocitac?

Pomocí iTunes můžete aktualizovat software na iPhonu, iPadu nebo iPodu.

  1. Připojte zařízení k počítači.
  2. V aplikaci iTunes na PC klikněte na tlačítko Zařízení poblíž levého horního rohu okna iTunes.
  3. Klikněte na volbu Souhrn.
  4. Klikněte na tlačítko Ověřit aktualizace.
Jak dlouho trva Aktualizace iOS? Aktualizace iOS iPhonu nebo iPadu přes systém (OTA)

Nejpoužívanějším způsobem pro instalaci aktualizací v systému iOS je OTA stažení (zkrátka bezdrátově, rovnou z telefonu na pár kliknutí). Instalace trvá 10 – 20 minut v závislosti na rychlosti a stabilitě připojení, ale běžně uživatelé aktualizují telefon přes noc.

Kdy bude iOS 154?

Nové očekávané iOS 15.4 vstoupilo do první beta verze v lednu. Zhruba v půlce března 2022 však dorazí finální veřejná aktualizace, která bude dostupná pro všechny iPhony s aktuální verzí iOS 15.3.1. Jak prejit na iOS 15? Jak přejít z iOS 15 zpátky na iOS 14

  1. Spusťte Finder na Macu.
  2. Připojte svůj ‌iPhone‌ nebo ‌iPad‌ k Macu pomocí kabelu Lightning.
  3. Přepněte zařízení do režimu zotavení. Způsob, jak to udělat, závisí na vašem zařízení, proto si v níže uvedeném postupu vyhledejte svůj model.

Jak aktualizovat iPhone 6 na iOS 15?

Aktualizace na iOS 15 nebo iPadOS 15

  1. Přejděte do Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru.
  2. Možná se vám zobrazí dvě možnosti aktualizace softwaru. Můžete se rozhodnout dál používat iOS nebo iPadOS 14 a přitom dostávat důležité aktualizace zabezpečení.
  3. Klepněte na Nainstalovat.
Jak aktualizovat iOS 93 5 do 10? Na těchto zařízeních by měla být nová aktualizace dostupná přes klasickou cestu Nastavení –> Obecné –> Aktualizace softwaru.

Jak stáhnout iOS 13 na iPhone 5s?

Po nainstalování profilu a restartu iPhonu přejděte opět do Nastavení -> Obecné -> Aktualizace softwaru. Zde se vám již zobrazí možnost stáhnout iOS 13. Jak aktualizovat Ipad 2 na iOS 10? Pokud jste netrpělivý a chcete mít nový systém iOS 10 na svém zařízení co nejdříve, jděte do Nastavení –> Obecné –> Aktualizace softwaru, kde by vám měla být nabídnuta aktualizace na iOS 10. Pokud se tak nestane, zkuste zařízení restartovat a celou proceduru opakovat, což u některých uživatelů tohle pomáhá.

Jak aktualizovat iOS na starem iPadu?

Ruční aktualizace iPadu

Aktualizace softwaru můžete vyhledat a nainstalovat kdykoli. Přejděte do Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru. Na displeji se objeví verze systému iPadOS, kterou máte momentálně nainstalovanou, a informace o tom, zda je k dispozici aktualizace.

By Otter Palmino

Jak stáhnout libovolné video? :: Jak aktualizovat na iOS 14?
Užitečné odkazy