Domovská stránka > J > Jak Vlozit Řádky Do Wordu?

Jak vlozit řádky do Wordu?

Klikněte v tabulce na místo, kam chcete přidat řádek nebo sloupec, a potom klikněte na kartu Rozložení (na pásu karet je umístěná vedle karty Návrh tabulky). Pokud chcete přidat řádky, klikněte na Vložit nad nebo Vložit pod. Pokud chcete přidat sloupce, klikněte na Vložit vlevo nebo Vložit vpravo.

Přečtěte si více

Jak přidat Radek do tabulky v Excelu?

Vložení nebo odstranění řádku

  1. Vyberte libovolnou buňku v řádku a pak přejděte na Domů > Vložit > Vložit řádky listu nebo Odstranit řádky listu.
  2. Můžete také kliknout pravým tlačítkem myši na číslo řádku a pak vybrat Vložit nebo Odstranit.
Jak sloučit dva sloupce? Vyberte sloupce, které chcete sloučit, a stiskněte Ctrl + C klíče pro jejich kopírování. Poznámka: Můžete také kliknout Domů > Zkopírujte zkopírovat je. Nyní jsou sloupce zkopírovány a uvedeny ve schránce najednou.

Když to vezmeme v úvahu, jak spojit dvě kontingenční tabulky?

Sloučení více oblastí

  1. Klikněte na šipku vedle panelu nástrojů a potom klikněte na Další příkazy.
  2. V části Zvolit příkaz z vyberte Všechny příkazy.
  3. V seznamu vyberte Průvodce kontingenční tabulkou a grafem, klikněte na Přidat a potom klikněte na OK.
Jak propojit kontingenční tabulky? Klikněte na Vložení > Kontingenční tabulka. V dialogovém okně Vytvořit kontingenční tabulku klikněte na možnost Z externího zdroje dat. Klikněte na možnost Zvolit připojení. Na kartě Tabulky vyberte v části Datový model tohoto sešitu možnost Tabulky v datovém modelu sešitu.

Jak použít funkci Svyhledat?

Syntaxe SVYHLEDAT. Funkce SVYHLEDAT (anglicky název: VLOOKUP) vyhledá v prvním sloupci tabulky požadovanou/hledanou hodnotu a vrátí hodnotu, která je ve stejném řádku (jako nalezená hodnota), ale nachází se v jiném (námi určeném) sloupci zdrojové tabulky. Jak se zalamuje text v Excelu? Zalomení textu v buňce

  1. Na listu vyberte buňky, které chcete formátovat.
  2. Na kartě Domů klikněte ve skupině Zarovnání na Zalamovat text. (V desktopové Aplikaci Excel můžete také vybrat buňku a potom stisknout kombinaci kláves Alt + H + W.) Poznámky:

Jak psát pod sebe?

Stačí zmáčknout Alt + Enter. Jak vložit text do Excelu? Po instalaci Kutools pro Excel, prosím, postupujte takto:(Zdarma ke stažení Kutools pro Excel nyní!) 1. Vyberte rozsah, do kterého chcete přidat text, a poté klikněte Kutools > Text > Add Text. 2, Add Text Zobrazí se dialogové okno a zadejte zadaný text a určete určitou pozici, do které chcete text vložit do polí.

Jak sloučit jméno a příjmení v Excelu?

Pokud chcete zkombinovat jména a příjmení, použijte funkci CONCATENATE nebo operátor ampersand (&). Důležité informace: V Excel 2016, Excel Mobile a Excel pro web byla tato funkce nahrazena funkcí CONCAT.

By Jerroll

Jak spojit více PPT do jednoho? :: Jak sloučit více buněk v Excelu?
Užitečné odkazy