Domovská stránka > J > Jak Vložit Odkaz Na Soubor Do Wordu?

Jak vložit odkaz na soubor do Wordu?

Vložení nebo propojení se souborem ve Wordu

  1. Přejděte na Vložení > objektu.
  2. Vyberte Vytvořit ze souboru.
  3. Vyberte Procházet a zvolte soubor, který chcete použít.
  4. Vyberte Vložit.
  5. Zvolte Zobrazit jako ikonu pro vložení nebo Odkaz na soubor pro odkaz.
  6. Vyberte OK.

Přečtěte si více

A další otázka, jak skrýt odkaz?

Způsobů jak skrýt odkaz je celá řada. Od těch nejprimitivnějších jako je skrývání textu pod obrázek, stejná barva písma a pozadí přes pokročilejší např. pomocí skriptovacích jazyků až po ty technicky velmi pokročilé. Podle toho, co dělá text hypertextem? V hypertextu čtenář označuje kurzorem link (na Internetu nejčastěji podtržený a podsvícený text), který nese metaobsah (hypertextovou adresu jiného dokumentu), aktivuje jej a na obrazovce se objeví obsah odkazovaného materiálu.

Jak udělat Permalink?

Postup je stejný jako při vytváření obrázkového odkazu . Opět nejprve zkopírujete odkaz, kam chcete aby text směroval a následně půjdete do textu, kde chcete odkaz vytvořit. Kurzorem označíte text na který bude odkaz vložen a přes ikonku stříbrného řetězu odkaz vložíte a uložíte. Jak přejmenovat URL? Klepněte pravým tlačítkem myši na požadovaný odkaz v aplikaci. Vyberte volbu Přejmenovat následovně: Chcete-li přejmenovat odkaz na objekt, klepněte postupně na volby Položka aplikace, Přejmenovat. Chcete-li přejmenovat odkaz na soubor nebo adresu URL, klepněte na volbu Přejmenovat.

Lidé se také ptají, jak zkrátit hypertextový odkaz?

Zkracování URL prakticky

Stačí pouze vložit URL odkazu (včetně počátečního http://, https:// nebo ftp://) a kliknout na tlačítko zkrátit. Proběhne-li zkrácení v pořádku, systém vygeneruje náš odkaz, který bude přesměrovávat na původní zadanou adresu.
Může se také zeptat, jak vložit hypertextový odkaz do emailu seznam? Postup je následující: Nejprve si v katalogu odkazy.seznam.cz vyhledáte odkazovou kategorii, do níž chcete svůj odkaz umístit. Poté vpravo nahoře, nebo uprostřed dole pod výpisem odkazů v kategorii klikněte na odkaz "přidat odkaz" a otevře se registrační formulář.

Jak vložit hypertextový odkaz do obrázků?

Odkaz na web

  1. Vyberte text, obrazec nebo obrázek, který chcete použít jako hypertextový odkaz.
  2. Přejděte na Vložení > Odkaz.
  3. Vyberte Existující soubor nebo webová stránka a přidejte tyto údaje: Text, který se má zobrazit: Zadejte text, který se má zobrazit u hypertextového odkazu.
  4. Vyberte OK.
Jak kopírovat odkaz do PowerPointu? 1. Otevřete panel PowerPointu Vložení hypertextových odkazů Začněte tím, že kliknete na záložku Vložení na liště PowerPointu a s vybraným boxem na snímku klikněte na Hypertextové odkazy. První možností je vybrat hypertextový odkaz na soubor v počítači, který můžete prohledat použitím tohoto panelu.

Jak vložit odkaz na stránky do obrázků?

obrázek je nutné uložit na FTP server do složky Images. na stránce, kde má být odkaz uveden, vkládáme obrázek pomocí tagu IMG (s uvedením adresy obrázku parametrem SRC) aby odkaz fungoval, je nutné tento tag doplnít z obou stran párovým odkazovým tagem A (s uvedením adresy parametrem HREF.

By Mellette Viernes

Co ovlivnuje paměť RAM? :: Jak se dělá hypertextový odkaz?
Užitečné odkazy