Domovská stránka > J > Jak Sloučit Více Buněk V Excelu?

Jak sloučit více buněk v Excelu?

Sloučení buněk

  1. Klikněte na první buňku a stiskněte Shift a pak klikněte na poslední buňku v oblasti, kterou chcete sloučit. Důležité informace: Ujistěte se, že data obsahuje jenom jedna z buněk v oblasti.
  2. Klikněte na Domů > Sloučit a zarovnat na střed.

Přečtěte si více

Jak rozdělit jednu buňku v Excelu?

Na kartě Data klikněte ve skupině Datové nástroje na položku Text do sloupců. Otevře se Průvodce převodem textu na sloupce. Pokud ještě není vybraná možnost Oddělovač, zvolte A pak klikněte na Další. Výběrem oddělovače nebo oddělovačů definujte místa, kam chcete obsah buňky rozdělit. Jak sloučit buňky ve Wordu? Sloučení buněk

  1. Vyberte buňky, které chcete sloučit.
  2. V části Nástroje tabulky na kartě Rozložení klikněte ve skupině Sloučit na tlačítko Sloučit buňky.

Můžete se také zeptat, jak sloučit data v excelu?

Vyberte buňku, do které chcete umístit sloučená data. Zadejte = a vyberte první buňku, kterou chcete sloučit. Zadejte & a použijte uvozovky s uzavřenou mezerou. Vyberte další buňku, kterou chcete zkombinovat, a stiskněte enter. Jak propojit dva sešity v Excelu? Vyberte buňku nebo buňky, ve kterých chcete vytvořit externí odkaz. Typ = (znaménko rovná se). Přepněte do zdrojového sešitu a klikněte na list obsahující buňky, které chcete propojit. Stiskněte klávesu F3,vyberte název, na který chcete vytvořit odkaz, a stiskněte Enter.

Jak psát text v Excelu pod sebe?

Pokud chcete v buňce na listu začít psát nový řádek textu nebo mezi řádky či odstavce umístit mezeru, vložte zalomení řádku stisknutím Alt+Enter. Poklikejte na buňku, do které chcete vložit zalomení řádku (nebo buňku vyberte a stiskněte F2). Proč nejde sloučit buňky v Excelu? Obecné řešení Vyberte celou oblast, kterou chcete seřadit. Ve skupině Zarovnání na kartě Domů vyberte ikonu pro otevření dialogového okna Zarovnání. Vyberte kartu Zarovnání a zrušte zaškrtnutí políčka Sloučit buňky.

Jak rozdělit text v Excelu?

Vyzkoušejte to!

  1. Vyberte buňku nebo sloupec s textem, který chcete rozdělit.
  2. Vyberte Data > text do sloupců.
  3. V Průvodci převodem textu na sloupcevyberte Možnost s oddělovači > Další.
  4. Vyberte oddělovače dat.
  5. Vyberte Další.
  6. Vyberte cíl v listu, kde se mají zobrazit rozdělená data.
  7. Vyberte Dokončit.
Jak rozdělit sloupec v Excelu na dva? Vyberte buňku, Oblast nebo celý sloupec obsahující textové hodnoty, které chcete rozdělit. Na kartě Data klikněte ve skupině Datové nástroje na položku Text do sloupců. Podle pokynů v Průvodci převodem textu do sloupců určete, jak chcete text rozdělit do samostatných sloupců. v Průvodci převodem textových sloupců.

Jak rozdělit tabulku v Excelu?

Rozdělení tabulky

  1. Umístěte kurzor na řádek, který chcete použít jako první řádek druhé tabulky. V tabulce příkladu je na třetím řádku.
  2. Na kartě ROZLOŽENÍ klikněte ve skupině Sloučit na tlačítko Rozdělit tabulku. Tabulka se rozdělí na dvě tabulky.

By Fitts

Jak vlozit řádky do Wordu? :: Jak spojit více JPG do PDF?
Užitečné odkazy