Domovská stránka > J > Jak Odstranit Prázdné Řádky V Excelu?

Jak odstranit prázdné řádky v Excelu?

Smazat prázdné řádky v aplikaci Excel

  1. Na kartě Domů ve skupině Úpravy klikněte na položku Najít a vybrat.
  2. Klepněte na tlačítko Přejít na speciální.
  3. Zvolte Blanks a klepněte na tlačítko OK. Vynikat vybírá prázdné buňky.
  4. Na kartě Domů ve skupině Buňky klepněte na tlačítko Odstranit.
  5. Klikněte na Odstranit řádky listů.

Přečtěte si více

Když to vezmeme v úvahu, jak funguje funkce když v excelu?

Funkce KDYŽ, jedna z logických funkcí, vrátí jednu hodnotu, pokud se zadaná podmínka vyhodnotí jako Pravda, a jinou hodnotu, pokud se vyhodnotí jako Nepravda. Příklady: =KDYŽ(A2>B2;"Překročil se rozpočet.";"OK") =KDYŽ(A2=B2;B4-A4;"") Tak jak nastavit podmíněné formátování v excelu? Na kartě Domů klikněte ve skupině Styly na šipku vedle položky Podmíněné formátování a potom na položku Zvýraznit pravidla buněk. Vyberte požadovaný příkaz, například Mezi, Je rovno, Text, který obsahuje nebo Datum nacházející se. Zadejte hodnoty, které chcete použít, a vyberte formát.

Jak porovnat data ve dvou sloupcích?

Pokud chcete Visual Basic data ve dvou sloupcích porovnat pomocí makra, postupujte takto: Spusťte aplikaci Excel. Stisknutím kombinace kláves ALT+F11 spusťte Visual Basic editor. V nabídce Insert (Vložení) vyberte Module (Modul). Také, jak porovnat buňky v excelu? Základním vzorcem a operátorem rovná se (=) porovnáme obsah dvou vedlejších buněk. Pokud se buňky rovnají, vzorec vrátí stav PRAVDA, jinak NEPRAVDA.

Jak porovnat 2 Excely?

Porovnání dvou verzí sešitu pomocí funkce Porovnání tabulek

  1. Otevřete Porovnání tabulek.
  2. V levém dolním podokně vyberte požadované možnosti pro porovnán sešitů, jako třeba vzorce, formátování buněk nebo makra.
  3. Na kartě Domů vyberte Porovnat soubory.
  4. V dialogovém okně Porovnat soubory na řádku Porovnat přejděte.
Jak smazat duplikované fotky? Smažte duplikáty

Když jste si jistí, že chcete všechny označené fotky opravdu smazat, klikněte na tlačítko Smazat do koše. Pokud jsou nalezené duplikáty jen zálohou, kterou jste zapomněli přesunout na jiný disk, zvolte možnost Přesunout.

Jak promazat fotky?

Trvalé smazání fotek

Fotky trvale smažete takto: Otevřete Fotky a klepněte na panel Alba. Klepněte na album Nedávno smazané a pak na Vybrat. Klepněte na fotky a videa, které chcete smazat, nebo klepněte na Smazat vše.
Jak zobrazit všechny fotky v PC? Aplikace Fotky ve Windows 10 shromažďuje fotky z počítače, telefonu a dalších zařízení a umožňuje je umístit na jedno místo, kde můžete snadněji najít to, co hledáte. Pokud chcete začít, zadejte do vyhledávacího pole na hlavním panelu fotky a ve výsledcích vyberte aplikaci Fotky.

Jak převést kontingenční tabulku na tabulku?

Klikněte na kontingenční tabulku. Na kartě Možnosti klikněte ve skupině Nástroje na nástroje OLAPa potom klikněte na Převést na vzorce. Pokud nejsou žádné filtry sestavy, operace převodu se dokončí. Pokud existuje jeden nebo více filtrů sestavy, zobrazí se dialogové okno Převést na vzorce.

By Kentigerma Halaas

Jak rozdělit obrazovku počítače? :: Jak najít duplicity?
Užitečné odkazy