Domovská stránka > K > Kdo Vytváří Webové Stránky?

Kdo vytváří webové stránky?

Kodér (ten zajistí správné zobrazování webu – jak uživateli, tak vyhledávačům) Programátor (který zajistí, aby stránky správně fungovaly a ulehčovaly vám práci)

Přečtěte si více

Jak vytvořit vlastní webovou stránku zdarma?

Na Wixu si můžete vytvořit webové stránky zdarma, které obsahují Wix doménu. Pokud chcete působit profesionálním dojmem, pořiďte si vlastní doménu. Vaší značce to dodá na důvěryhodnosti a návštěvníci vás na internetu snadněji najdou. Kolik stojí vytvoření Webovek? Podle mé zkušenosti většina běžných webů vychází mezi 30 000 – 60 000 Kč. Cenu je možné rozdělit na několik plateb, tak jak budete sami potřebovat. Pro jednorázové úkony a práce nad rámec platí má hodinová sazba 1 300 Kč (s prací začnu následující týden) a nebo 1 500 Kč express, kdy s prací začnu do 3 pracovních dnů.

Kolik stojí Udelani webu?

Přibližná cena: Od 20 do 50 tisíc korun u menších projektů, od 50 tisíc korun výše za komplexní weby s variabilním obsahem a aplikacemi. Jak na vlastní stránky? Co je potřeba

  1. Mozek, to zaprvé.
  2. Budete potřebovat počítač, na kterém běží alespoň nějaký jednoduchý textový editor (ve Windows Notepad = Poznámkový blok).
  3. Potřebujete webový prohlížeč.
  4. Hodí se připojení na internet.
  5. Musíte mít o čem psát.

Co je to Wix?

Wix je revoluční nástroj, který umožňuje vytvořit rychle jakýkoliv web a e-shop. Ať už uvažujete o vytvoření vlastního blogu, prezentace vaší firmy nebo obchodu, na Wix pro to budete mít ideální podmínky. Díky rozsáhlé databázi responzivních šablon je tvorba webu ještě o něco jednodušší. Kolik stojí Mioweb? Cena je jednotná – 2420 Kč včetně DPH za měsíc pro jeden web. Každý další web + 1210 Kč včetně DPH za měsíc. Výhodou je, že platíte měsíčně. Pokud se rozhodnete, že Mioweb není pro vás to pravé řešení, bez sankcí můžete službu kdykoliv ukončit.

Kolik stojí web na Wordpressu?

Malý web s několika stránkami může stát méně než $500. Webové stránky pro malé firmy se pohybují v rozmezí $1 000. WordPress vývojářky a vývojáři, kteří se starají o analytiku, integraci sociálních médií a systémy pro správu obsahu, stojí kolem $2 000. A malé e-commerce stránky se obvykle pohybují v rozmezí $3 000. Jak vytvořit web s vlastní doménou? zaregistrovat doménu, na které má jeho web fungovat. Není to nic složitého, prostě vyplníš registrační formulář u některého z pověřených registrátorů domén. Aby zvolená doména byla opravdu tvoje, je potřeba, aby ji už neměl zaregistrovanou někdo jiný. A taky za ni musíš zaplatit.

Co je to Webnode?

Webnode je on-line nástroj pro tvorbu a správu webových stránek. Má funkce pro tvorbu webových prezentací, bez potřeby instalace či konfigurace. Přetažením myši lze na stránky umístit mnoho interaktivních prvků jako jsou např. ankety, články, diskuzní fóra, blogy, FAQ, formuláře, atd.

By Hirsh Sumey

Jak vytvořit stránku na Google? :: Jak sestrojit trojúhelník podle věty SSU?
Užitečné odkazy