Domovská stránka > J > Jak Povolit Webové Stránky?

Jak povolit webové stránky?

povolitweb

Změna nastavení pro jeden web

  1. Na telefonu či tabletu Android otevřete Chrome .
  2. Přejděte na web.
  3. Vlevo od adresního řádku klepněte na ikonu zámku. Oprávnění.
  4. Klepněte na oprávnění, které chcete aktualizovat. Pokud některé nastavení chcete změnit, vyberte ho.

Přečtěte si více

Proč mi nejde Google Chrome?

Restartujte zařízení a zkuste vyhledávání zopakovat. Pokud se můžete připojit k internetu, aktualizujte aplikaci Google na nejnovější verzi. Chcete-li ověřit, zda už se výsledky zobrazují, zkuste vyhledávání zopakovat. Když vymažete mezipaměť aplikace, smažete data uložená v dočasné oblasti paměti zařízení. Jak obejít IP adresu? Svoji IP adresu můžete skrýt mnoha způsoby, avšak nejbezpečnějším a nejjednodušším řešením je Virtuální Privátní Síť (VPN). Služba vám totiž prostřednictvím šifrované sítě serverů po celém světě přidělí IP adresu novou. Svoji online aktivitu tak snadno skryjete před kýmkoliv, koho by mohla zajímat.

Jak zakázat stránky ve Win 10?

Jak blokovat webové stránky v Chrome na Windows 10 PC

  1. Přihlaste se do Google Workspace jako účet správce.
  2. Na domovské stránce klikněte na Devices podle Chrome a pak Settings.
  3. Odtud vyberte Users & browsers.
  4. Vyberte organizační jednotku pro blokování webů.
  5. Vybrat URL Blocking a zadejte adresy, které chcete blokovat.
Proč se mi nenačítají některé stránky? Pokud nemůžete přistupovat k žádným webům, zkontrolujte, zda je počítač připojen k síti. Zkontrolujte nastavení Wi-Fi, nebo pokud používáte kabelové připojení, ujistěte se, že kabel Ethernet nevyklouzl. Pokud jste si jisti, že jste připojeni k místní síti, problém může způsobit vaše internetové připojení.

Proč mi nejde web?

Výpadky, propady rychlosti i nestabilita mohou být způsobeny špatně umístěným či nakonfigurovaným WiFi routerem. Zda internetové připojení funguje správně můžete otestovat snadno připojením k routeru kabelem. Pokud nepomohlo, zkuste router úplně vypojit a připojit k PC napřímo. Tak proč mi nejde seznam cz? 2) Nenačítá se pouze Seznam.cz, Lidé.cz, Email.cz a přihlašovací formulář http://www.lide.cz/, http://email.cz/ a http://login.szn.cz/, je zapotřebí si v prohlížeči povolit podporu bezpečnostních protokolů TLS, které jsou na našich službách podporovány a vyžadovány.

Tak jak zablokovat pocitac?

Klikněte pravým tlačítkem myši na Tento počítač a vyberte Spravovat. V levé části okna přejděte do složky Správa počítače (místní) -> Systémové nástroje -> Místní uživatelé a skupiny -> Uživatelé. V pravé části okna poklepejte na účet, který chcete zakázat. Na kartě Obecné aktivujte položku Účet je zablokován. Jak zakázat stránky v Safari? Otevřete aplikaci Nastavení. Přejděte dolů a klepněte na Čas u obrazovky. Zde opět přejděte dolů a vyberte Omezení obsahu a soukromí. Ujistěte, že je přepínač Omezení obsahu a soukromí v poloze zapnuto a potom klepněte na Omezení obsahu.

Jak zablokovat stránky v Androidu?

Jak blokovat webové stránky v systému Android pomocí brány firewall

  1. Otevřete NoRoot Firewall a přejetím doleva na horním šedém pruhu vyberte ikonu Globální filtry.
  2. Klikněte na možnost Nový předfiltr.
  3. Zadejte úplnou URL adresu webu, který chcete blokovat, včetně http nebo https před název domény.

By Haleigh

Jak odblokovat kameru? :: Jak povolit vyskakovací okna EDGE?
Užitečné odkazy