Domovská stránka > J > Jak Zapojit Poe Kameru?

Jak zapojit PoE kameru?

Ke kameře pak stačí přivést pouze jeden kabel - datový UTP kabel, který zajístí přenos dat i napájení, což výrazně usnadní instalaci. Zapojení je znázorněno na následujícím obrázku. Sada je vhodná pro všechny IP kamery z naší nabídky s napájením 12V a konektorem rozměru 5,5x2,1mm.

Přečtěte si více

Jak daleko PoE?

PoE = Power over Ethernet – jedná se u využití datového kabelu vedoucího k IP telefonu současně i k jeho napájení. Zjednodušuje se tak kabeláž na straně uživatele, kdy nasazením PoE odpadá nutnost použití samostatných napájecích adaptérů. Maximální vzdálenost pro nasazení PoE je 100 m. Jaký kabel na kamery? Nutný minimálně běžný dvoužilový kabel. Video signál se rozvádí koaxiálním kabelem typu RG58. V případě využití konvertorů lze rozvod provést i přes UTP kabelem a to až 4 kamery v jednom UTP kabelu. Správné konektory: Kamery a videorekordéry mohou mít dva typy video konektorů.

Podle toho, jak se připojit k síti ethernet?

Jeden konec by měl být zasunutý do čtvercové ethernetová (síťové) zástrčky na počítači a druhý do síťového přepínače, routeru, síťové zásuvky na zdi a podobně (v závislosti na tom, jak máte síť realizovanou). Často jsou po stranách ethernetové zásuvky na počítači kontrolky, které se po zapojení a rozjetí sítě rozsvítí. Lidé se také ptají, kolik párů vodičů má ethernet? 100BASE-TX Varianta s přenosovou rychlostí 100 Mbit/s, které se říká Fast Ethernet, používá dva páry UTP nebo STP kabelu kategorie 5. 100BASE-T2 Používá dva páry UTP kategorie 3, 4, 5. Je to varianta vhodná pro starší rozvody strukturované kabeláže. 100BASE-T4 Používá čtyři páry UTP kategorie 3, 4, 5.

Můžete se také zeptat, jak funguje switch ethernet?

Switche obsahují různé množství portů, do kterých se zapojí datové kabely (typicky ethernetové kabely), které přepínač propojí a tím pádem propojí i zařízení nebo části sítě, na které kabely vedou. Je to relativně jednoduché zařízení, které se prostě jen stará o zasílání dat na úrovni paketů. Můžete se také zeptat, jak zapojit bezpečnostní kameru? Jednotlivé komponenty bezpečnostního kamerového systému se propojují koaxiálním kabelem. Vždy se propojuje kamera se záznamovým videem přímo. Na obou koncích je kabel opatřen koncovkami BNC. Většina kamer a záznamových videí je také opatřena konektory BNC tudíž stačí pouze nasunout konektory a propojení je hotové.

Jak napájet IP kameru?

Již několik let se používá ověřený standard napájení po datovém kabelu dle normy IEEE 802.3af, které umožňuje po datovém kabelu přenášet jak data z IP kamer, tak i napájení a to až do vzdálenosti 100m od PoE zdroje - switche / přepínače nebo injektoru. Jak namontovat IP kameru? Konektory IP kamery je potřeba chránit před povětrnostními vlivy a proto je vhodné poblíž kamery umístit plastovou instalační krabici, do které konektory skryjeme. Pomocí lisovacích kleští nyní nalisujeme konektory na UTP kabel (zapojení viz obrázek níže) a připojíme jej ke kameře a na druhé straně typicky do routeru.

Jak se dostat do kamery?

dostatdokamery

Jak se dostat dokamery

PředmětAutorDatum
A jakou IP adresu má tvůj počítač? Wikan 28.03.2017 09:01Wikan28.03.2017 09:01

By Monafo

Co je to vypínač? :: Jak zapojit PoE switch?
Užitečné odkazy