Domovská stránka > J > Jak Obejít Bezpečnostní Kód Telefonu?

Jak obejít bezpečnostní kód telefonu?

Obnovte odemykací kód/PIN/gesto pomocí účtu Google

Pokud na zařízení běží Android 4.4 KitKat nebo nižší bude postup poměrně snadný. Integrované bezpečnostní opatření umožňuje obejít a obnovit odemykací kód jednoduše skrze přístup k účtu Google. Zařízení musí být připojeno k Internetu.

Přečtěte si více

Lidé se také ptají, jak se dostat do stareho telefonu?

Najděte si aplikaci přes počítač.

Stačí zadat jméno aplikace do pole vyhledávání, a pak kliknout na “Hledat.” Jakmile aplikaci najdete, klikněte na“Koupit”, a poté na“Instalovat”. Ze seznamu registrovaných zařízení vyberte svůj telefon. Aplikace bude automaticky odeslána do zařízení, kde se následně nainstaluje.
Podle toho, jak vymazat iphone přes pocitac? Obnovení nastavení iPhonu, iPadu nebo iPodu touch v iTunes na PC

  1. Připojte zařízení k počítači.
  2. V aplikaci iTunes na PC klikněte na tlačítko Zařízení poblíž levého horního rohu okna iTunes.
  3. Klikněte na volbu Souhrn.
  4. Klikněte na Obnovit a dále postupujte podle pokynů na obrazovce.

Jak restartovat iPhone bez dotyků?

Stiskněte a ihned pusťte tlačítko zvýšení hlasitosti, pak stiskněte a ihned pusťte tlačítko snížení hlasitosti a potom stiskněte a podržte postranní tlačítko. Když se na displeji objeví logo Apple, tlačítko pusťte. Lidé se také ptají, jak odstranit apple id z iphonu bez hesla? Krok 1Stiskněte a přidržte tlačítko Moc tlačítko pro vypnutí vašeho iPhone. Krok 2Připojte iPhone k počítači a spusťte iTunes. Krok 3Vstupte do režimu obnovy pro váš iPhone stisknutím tlačítka Strana tlačítko. Krok 4Poté můžete klepnout na tlačítko Obnovit tlačítko k odstranění vašeho Apple ID.

Jak vypnout iPhone 12 bez dotyků?

Stiskněte a podržte zaráz home button a zapínací tlačítko. Tlačítka držte cca 7 sekund. Pusťte tlačítka. Hotovo, iPhone je vypnutý. Jak vypnout telefon kdyz nefunguje displej? Pokud to chcete provést, stiskněte a podržte tlačítko napájení, dokud se telefon nevypne. Jestli to nezabralo, u některých chytrých telefonů může zafungovat podržení tlačítka napájení a tlačítka pro zvýšení hlasitosti. Po vypnutí telefonu opět počkejte několik sekund a teprve potom zařízení restartujte.

Jak restartovat telefon kdyz nereaguje?

„Násilný“ restart: Stačí dlouze držet (více než 10 sekund) zapínací tlačítko, čímž dojde k restartu telefonu. Další varianta: Stačí dlouze držet tlačítko napájení + tlačítko hlasitosti dolů nebo nahoru. Jak opravit displej na mobilu? Postup výměny

  1. Odstraňte prasklé sklo. Pomocí šroubováku budete muset celý telefon rozmontovat. Displej drží k telefonu dvěma bočními pásky, které musíte také odstranit.
  2. Vložte nové sklo. Nové sklo by mělo těsně přiléhat ke zbytku vašeho telefonu. Nejprve je ale potřeba odstranit vnitřní ochranu skla.
  3. Složte telefon.

Také, co kdyz mi nefunguje home button?

Pokud Vám nefunguje home button, můžete si v nastavení aktivovat softwarovou verzi tohoto tlačítka, která se bude zobrazovat na displeji. Toto softwarové tlačítko se nazývá Assistive touch a naleznete jej: Nastavení → Zpřístupnění → Assistive Touch.

By Leopold Robinault

Jak otevřít Ovládací panely jako správce? :: Jak odemknout iPhone kdyz nejde displej?
Užitečné odkazy