Domovská stránka > J > Jak Skenovat Přes Mobil?

Jak skenovat přes mobil?

Naskenování dokumentu

  1. Spusťte aplikaci Disk Google .
  2. Vpravo dole klepněte na ikonu plus .
  3. Klepněte na Naskenovat .
  4. Vyfoťte dokument, který chcete naskenovat. Upravte oblast skenování: Klepněte na Oříznout .
  5. Hotový dokument uložte klepnutím na ikonu zaškrtnutí .

Přečtěte si více

Jak přečíst QR kód na počítači?

Čtení QR kódů na zařízení s Windows

Nejprve je potřeba si stáhnout program na čtení QR kódů. Jedním z příkladů může být například CodeTwo QR Code Desktop Reader & Generator. 2. Program si po stažení naistalujte.
Podle toho, jak skenovat certifikát o očkování? Pod platným certifikátem o provedeném očkování se zobrazí informace o typu vakcíny. Kliknutím na tlačítko SKENOVAT DALŠÍ zahájíte nové skenování QR kódu. Kliknutím na bílou šipku vlevo nahoře se vrátíte na stránku s výsledkem ověření certifikátu. Kliknutím na otazník vpravo nahoře zobrazíte nápovědu k aplikaci čTečka.

Jak stáhnout do mobilu Očkovací certifikát?

Očkovací certifikát si stáhněte na stránkách ocko.uzis.cz. Stačí jen zadat své číslo pojištěnce a poté číslo vašeho občanského průkazu. Následně dostanete SMS s kódem, který vám umožní stažení certifikátu o očkování, o prodělání COVID-19 nebo o výsledku testu. A další otázka, jak naskenovat covid certifikát? Do Tečky lze nahrát více certifikátů (např. členů rodiny), a to tím, že daný certifikát stáhnete na: ocko.uzis.cz nebo můžete naskenovat QR kód z certifikátu, který už máte stažený. Platnost certifikátu staženého v Tečce půjde ověřit i bez přístupu k internetu.

Můžete se také zeptat, jak precist qr kód z fotky v mobilu?

Jak naskenovat QR kód pomocí telefonu Android

  1. Spusťte fotoaparát.
  2. Namiřte jej na QR kód.
  3. Stiskněte a podržte tlačítko Domů.
  4. Klepnutím spustíte akci kódu.
Když to vezmeme v úvahu, jak načíst qr kód z televize? Jestliže si nejste jistí, jakou verzi Androidu máte ve svém telefonu nainstalovanou, stačí zkontrolovat v Nastavení > O telefonu. Jestliže tedy chcete načíst QR kód tímto způsobem, stačí otevřít aplikaci Fotoaparát a na pár sekund namířit na QR kód (není potřeba jej fotit).

Jak platit QR kódem?

Jak zaplatit QR platbu z obrazovky a papíru

  1. Ve Smartbankingu klikněte na Platba > QR platba.
  2. Namiřte foťákem na QR kód a načtěte ho do aplikace.
  3. Zkontrolujte platební údaje a potvrďte platbu.
Jak vznika QR kód? Informace v QR kódech jsou kódovány za pomocí černých a bílých čtverečků, které jsou uspořádány do matice. Její velikost může být různá a odvíjí se především od množství informací, které jsou v ní uloženy. Nejmenší QR kódy mají velikost 21x21 bodů, ty největší pak 177x177 bodů.

Jak vložit obrázek do QR kódu?

Pozor: obrázek v klasickém formátu zakódovat do QR kódu nelze. Obrázek musím mít url adresu, to znamená, že je třeba umístit ho na web vložit ho jako url adresu. U některých generátorů si navíc můžete zvolit i barevnou variantu QR kódu nebo do něho umístit vlastní logo.

By Alair Sarabando

Jak priblizit obraz? :: Jak přečíst QR kód v telefonu?
Užitečné odkazy