Domovská stránka > C > Co Je To Avi?

Co je to AVI?

Audio Video Interleave, známější pod zkratkou AVI, je formát multimediálního kontejneru, uvedený firmou Microsoft v listopadu roku 1992 jako součást multimediální technologie Video for Windows. Soubory typu AVI mohou obsahovat zvukovou i video stopu, což umožňuje synchronní přehrávání videa a zvuku.

Přečtěte si více

Jak přehrát AVI na Mac?

avi se standardně spouští v přehrávači QuickTime. To se však dá jednoduše změnit. Stačí kliknout pravým tlačítkem na příslušný soubor a vybrat Open With/Otevřít v aplikaci a zvolit Other/Jiná (3). Můžete se také zeptat, jak přehrávat filmy na mac? Přehrávání souborů

  1. V aplikaci QuickTime Player na Macu otevřete video- nebo audiosoubor.
  2. Přesuňte ukazatel kamkoli na video. Zobrazí se ovládací prvky přehrávání.
  3. Pomocí ovládacích prvků pro přehrávání můžete řídit přehrávání video- nebo audiosouborů. Ovládací prvky můžete jednoduše přesunout přetažením.

Co to je wav?

WAV (případně WAVE) je zkratka a přípona pro zvukový formát Waveform audio file format, který vytvořily firmy IBM a Microsoft pro ukládání zvuku na PC. Jak přehrát MKV v Mac? Na trhu existuje mnoho bezplatných video přehrávačů pro Mac. K otevření souborů MKV na Macu můžete použít VLC pro Mac, 5KPlayer, MPlayerX a další. Není třeba měnit formát videa MKV ani používat žádný jiný zásuvný modul.

Podle toho, na čem přehrávat filmy?

GOM Player, VLC media player, XBMC, MPC. The KMPlayer, SMPlayer, Zoom Player Free, BS. Player. Může se také zeptat, v čem přehrát wav? Soubory WAV lze otevírat pomocí Windows Media Player, VLC, iTunes, Groove Music, Winamp, Clementine, XMMS a velmi pravděpodobně i některých dalších populárních aplikací pro přehrávání médií. V některých případech se zvukový kodek DTS používá k vytvoření souboru DTS-WAV, který používá příponu .

Co je to zvukový formát?

Formát kódování audia (někdy též formát komprese audia) je formát obsahu pro ukládání nebo přenos digitálního audia, používaný mimo jiné v digitální televizi, digitálním rádiu a audio a video souborech. Příklady formátů kódování audia jsou MP3, AAC, Vorbis, FLAC a Opus. Co je to soubor FLAC? FLAC (Free Lossless Audio Codec) je otevřený, zvukový, bezztrátový kodek. Používá lineární predikci pro konverzi zvukových vzorků do série malých čísel (tzv. reziduálů), která jsou efektivně uložena pomocí Golomb-Riceova kódování. Používá také RLE, které se ale reálně uplatní pouze u 8bitového rozlišení.

Jaký přehrávač na PC?

Deset výborných video a audiopřehrávačů, co přehrají téměř vše

  • VLC media player 3 – open source.
  • Media Player Classic Home Cinema 1.7 – open source.
  • GOM Media Player 2.3 – freeware.
  • KMPlayer 2019 – freeware.
  • MediaMonkey 4.1 – freeware.
  • JetAudio Basic 8.1 – freeware.
  • Foobar2000 1.4 – open source.
  • Zoom Player 14.5 – freeware.

By Yonah

Co je to datovy tok? :: Jak vysunout disk?
Užitečné odkazy