Domovská stránka > J > Jak Prevest Video Na Avi?

Jak prevest video na AVI?

Nejčastěji opěvovaným programem pro převod souborů je Format Factory. Instalační soubor má kolem příjemných 40 MB a odkaz na něj naleznete na konci článku. Instalace je snadná a rychlá, stejně jako následná práce aplikací. Pozor je zde dobré dát pouze na instalaci toolbaru vyhledávače "Ask", kterou nedoporučuji.

Přečtěte si více

Jak Formatovat video?

Jak převést MP4 Online?

  1. První krok. Vložte soubor (MKV, AVI nebo jiný video formát) přetažením nebo klepnutím na tlačítko Přidat soubory. ( Add files)
  2. Druhý krok. Vyberte video nebo audio formát pro výstup a zvolte rozlišení pro výstupní video.
  3. Třetí krok. Potvrďte své úpravy a uložte své video do preferovaného formátu.
Jak udělat z AVI MP4? Návod
  1. Klikněte na tlačítko CHOOSE FILE a vyberte soubor AVI.
  2. Klikněte na tlačítko CONVERT a zahajte konverzi z AVI do MP4.
  3. Tlačítkem Download soubor MP4 stáhnete a uložíte.

Jak převést video z MP4 do AVI?

MP4 do AVI

  1. Krok 1: Předložte soubory MP4, které chcete převést do AVI.
  2. Krok 2: Převod do formátu AVI se spustí okamžitě.
  3. Krok 3: Budete přesměrováni na stránku pro stažení, kde si můžete video stáhnout.
Když to vezmeme v úvahu, jak změnit formát videa? Pokud jde o změnu formátu videa, MiniTool Movie Maker Zde se doporučuje bezplatný převaděč videa. S tímto nástrojem nepotřebujete žádné odborné znalosti v oblasti úpravy videa, abyste mohli snadno změnit typ souboru videa, protože nabízí rozhraní podobná čarodějům.

A další otázka, jak změnit video na audio?

Bezplatný Online Video Konvertor od Apowersoft je skvělá aplikace, která je k dispozici pro Windows a Mac OS. Tento bezplatný video konvertor si vede nejlépe při konverzi videa, umí převádět videa na jakýkoli typ video nebo audio formátů v úžasné rychlosti. Lidé se také ptají, jak se komprimuje video? Komprimujte video ve třech krocích

  1. Nahrajte video. Klikněte na "+" pro přidání videa ke kompresi.
  2. Vyberte typ nebo rozlišení Vyberte požadované kompresní typy a rozlišení videa.
  3. Spusťte komprimaci. Klikněte na tlačítko "Komprimovat" pro spuštění programu a zahájení komprese.

A další otázka, jaký video converter?

Pokud řešíte, jak převést video z jednoho formátu do druhého, nebo jak snadno upravit velikost videa, určitě se pozastavte u tohoto programu. Any Video Converter je program stvořený k tomu, aby dokázal provádět konverze mezi téměř všemi video formáty, mezi nimiž nechybí: DivX, XviD. MOV, rm, rmvb. Jak dát video do jiného formátu? Konverze formátu videa

Any Video Converter se pustí do převodu souborů podle zvoleného nastavení a průběžně bude zobrazovat ukazatel převodu u právě zpracovávaného souboru. Po dokončení vám program zobrazí nabídku přechodu na jeho placenou verzi, která nabízí více připravených profilů a možnost převodu filmů z DVD.

Jak zmenšit video ve VLC?

Můžete komprimovat 4K video na 1080p video pomocí VLC? Ano. Ve VLC Video kodek sekci, můžete vyplnit Velikost rámu Šířka a Výška s 1920px a 1080px. Uložte nastavení a klikněte start zmenšit video v rozlišení 4K na 1080p pomocí VLC.

By Ethelbert

Jak převést video na zvuk? :: Jak přehrát video MOV?
Užitečné odkazy