Domovská stránka > C > Co Je To Datovy Tok?

Co je to datovy tok?

Datový tok (bit rate) je množství digitálních dat přenesené za určitou časovou jednotku. Počítá se většinou v Megabitech za sekundu (Mbit/s). Obecně lze říci, že čím vyšší hodnota, tím kvalitnější digitální video je.

Přečtěte si více

Co je to video kodek?

Video kodek je kodek videa (sekvence obrázků); čili počítačový program nebo hardwarové zařízení, které kóduje a dekóduje video do/z určitého formátu, zpravidla za účelem zmenšení objemu dat. Co je aptX kodek? Kodek aptX je využíván některými chytrými telefony se systémem Android a poskytuje nižší poměr komprese a vyšší kvalitu zvuku než kodek SBC. Kodek LDAC je technologie kódování zvuku vyvinutá společností Sony, která umožňuje přenos obsahu se zvukem ve vysokém rozlišení i přes připojení BLUETOOTH.

Jak zjistit chybějící kodek?

Pokud se dostanete do situace, že vám některé video nepůjde na počítači přehrát, pak nezbývá než zjistit, který kodek je nutné ke spuštění konkrétního souboru doplnit. S tím vám pomůže program WinCodec, který umí analyzovat konkrétní soubor ve formátu AVI a podat uživateli informaci o chybějícím kodeku. Když to vezmeme v úvahu, jak odstranit kodeky? Kodeky třetích stran (zejména stažené sady kodeků) můžete odebrat pomocí ovládacího panelu Přidat nebo odebrat programy (v systému Windows XP) nebo Programy funkce (v systému Windows Vista). Některé kodeky však pomocí ovládacích panelů odebrat nelze.

Tak kde stáhnout kodeky?

Souhrnné informace o Kodek CZ

  • Licence. Freeware.
  • Verze programu. 0.16.
  • Autor. Jan Pinkas.
  • Potřeba instalace. ano.
  • Domovská stránka. www.pinky.cz.
  • Velikost souboru. 4,94 MB.
  • Operační systém. Windows 98, Windows XP, Windows 2000, Windows Me.
  • Jazyk. Čeština.
Jak přidat kodek? Kodeky automaticky nainstalována.
  1. Spusťte program Windows Media Player jak je popsáno výše a potom klepněte na tlačítko Nástroje na panelu nabídek.
  2. klepněte na tlačítko Možnosti.
  3. na kartě Přehrávač vyberte jednou denně nebo jednou týdněv rámci funkce Automatické aktualizace.
  4. klepněte na tlačítko OK.

Když to vezmeme v úvahu, jak zjistit kvalitu videa?

MovieScanner je nástroj, který analyzuje libovolný video soubor a podá informace ohledně rozlišení, zvukových stop, velikosti, souborovém formátu, audio / video dekodérech, audio kanálech, jazyku, vložených titulků nebo dokáže zjistit, zda se jedná například o video v širokoúhlém podání. Jakou anténu pro příjem DVB-T2? Jak se liší anténa pro signál DVB-T nebo DVB – T2? V případě, že chcete přijímat digitální vysílání DVB –T2, nemusíte kupovat novou anténu. Drtivá většina antén funguje pro oba signály, jelikož kódování signálu má na starosti až samotný přijímač v podobě televizoru nebo set-top boxu, nikoliv samotná anténa.

Lidé se také ptají, jak zjistit zda televize podporuje dvb-t2?

Vaše televize teoreticky může umět DVB-T2 i HEVC. Zda tomu tak doopravdy je, zjistíte kontaktováním výrobce TV nebo ozkoušením příjmu DVB-T2.

By Xena

Jak přehrát soubor MP4? :: Co je to AVI?
Užitečné odkazy