Domovská stránka > J > Jak Se Nastavuje Switch?

Jak se nastavuje switch?

Začátek konfigurace

Připojíme switch na napájení. Připojíme se sériovým kabelem do konzolového portu. Pokud na switchi neexistuje startup-config, tak se spustí průvodce express setup, ten je lepší vypnout a nastavit vše s dohledem. Na čistém switchi nejsou žádná hesla, takže se můžeme hned dostat do konfigurace.

Přečtěte si více

Jak nastavit bezdratove pripojeni?

Přejděte do nabídky Start a vyberte Ovládací panely . Klikněte na kategorii Síť a Internet a poté vyberte Centrum sítí a sdílení . Z možností na levé straně vyberte Změnit nastavení adaptéru . Klepněte pravým tlačítkem myši na ikonu bezdrátového připojení a klepněte na možnost Povolit . Proč není vidět počítač v síti? Zapněte zjišťování sítě a sdílení souborů a tiskáren a vypněte sdílení chráněné heslem. Vyberte tlačítko Start , pak vyberte Nastavení > Síť a internet a pak na pravé straně vyberte Možnosti sdílení. V části Privátní vyberte Zapnout zjišťování sítě a Vypnout sdílení souborů a tiskáren.

Jak sdílet počítač v síti?

Klepnutím nebo kliknutím spusťte Průzkumníka souborů. Vyberte položku a potom klepněte nebo klikněte na kartu Sdílení. Ve skupině Sdílet s zvolte požadovanou možnost. Možnosti ve skupině Sdílet s se liší v závislosti na tom, zda je počítač připojen k síti a o jaký typ sítě se jedná. Jak nastavit síť v počítači? Klikněte na Start → Ovládací panely → Síťová připojení a vyberte přídavnou kartu, jíž použijete k propojení s notebookem. Otevřete vlastnosti karty a na záložce Obecné dvakrát poklepejte na Protokol sítě Internet (TCP/IP). Zvolte možnost Použít následující IP adresu a vložte například 192.168.0.1.

Můžete se také zeptat, jak připojit tiskárnu k pc bez cd?

USB (připojení do sítě): k vytvoření síťové tiskárny lze použít i USB kabel, musíte ale mít WiFi router s USB konektorem a zabudovaným tiskovým serverem. Pokud ho máte, obvykle k němu stačí tiskárnu připojit a router už se o její zviditelnění v síti postará. Tak jak najit tiskárnu? Vyberte tlačítko Start a pak vyberte Nastavení >zařízení>tiskárny & skenerech. Vyberte Přidat tiskárnu nebo skener. Počkejte, než se vyhledají blízké tiskárny, pak zvolte tu, kterou chcete použít, a vyberte Přidat zařízení.

Jak se připojit ke sdílené tiskárně?

Otevřete menu "Start" a zvolte "Zařízení a tiskárny". Pro sdílení vybrané tiskárny na její ikonu klepněte pravým tlačítkem myši a ze zobrazené místní nabídky následně zvolte odpovídající příkaz "Vlastnosti tiskárny". Otevře se tak dialog vlastností, v němž vyberte záložku "Sdílení". Jak propojit obrazovky notebooku? Pokud chcete externí monitor připojit, je třeba nejprve zjistit, jaké výstupy má notebook a jaké monitor. U novějších modelů byste na obou zařízeních měli najít HDMI port, starší zařízení nabízejí VGA nebo DVI výstupy. Na řadě notebooků i monitorů lze nalézt současně výstup HDMI společně s výstupem VGA nebo DVI.

Jak přepnout obrazovku z notebooku na PC?

Některé notebooky poznají, že se jedná o další monitor a automaticky na něj obraz přezrcadlí. Pokud se tak nestane, většinou funguje klávesa Fn a kombinace s některou systémovou klávesou F na notebooku. Zde si přepnete zobrazení na dva monitory, případně pouze na ten větší monitor.

By Junieta Turrie

Jak propojit HTML s HTML? :: Jak propojit 2 pc přes síťový kabel?
Užitečné odkazy