Domovská stránka > J > Jak Se Dělá Print Screen Na Notebooku?

Jak se dělá Print Screen na notebooku?

Snadno, stačí stisknout klávesu s výmluvným názvem Printscreen, někdy také označenou zkratkou PrtScr nebo Prt Sc. Pozor, u některých notebooků bude potřeba využít kombinaci kláves v podobě Fn + PrtScr.

Přečtěte si více

Jak nastavit screenshot iOS 14?

Back Tap vypadá na neuvěřitelně praktickou funkci. Poklepáním vám iPhone může spustit libovolnou zkratku (např. jak zmínil Petr – spustit akci na chytrou domácnost) či například udělat screenshot. Jak nahrávat obrazovku OBS? Způsob přidání je obdobný jako u záznamu obrazovky - klik na "+", vybrat položku "Zařízení pro záznam obrazu", umístit a nastavit velikost daného zdroje ve "scéně". Nahrávání spustíte kliknutím na tlačítko "Začít nahrávat" v sekci "Ovládací prvky".

Jak nahrávat obrazovku i se zvukem?

Hlavní vlastnosti Screen Recorder: ✔ Žádný vodoznak ✔ Neomezený čas nahrávání obrazovky Controls Snadno použitelné ovládací prvky ✔ Okamžité ukládání videa ✔ Multifunkční videorekordér Sound Záznamník zvuku mikrofonu a systému - Umožňuje nahrávat zvuk systému, mikrofon nebo nahrávat oba zdroje zvuku současně. Jak nahrát obrazovku se zvukem na PC zdarma? Slunečnice doporučuje

  1. oCam 490.0. zdarma. Snímání činnosti z pracovní plochy Windows do obrázků nebo video souborů.
  2. PicPick 6.1.1. zdarma.
  3. Free Screen Recorder 2.9. 2.5.
  4. Fraps 3.5.99. zdarma k vyzkoušení
  5. Gadwin PrintScreen 6.5.0. 2.5.
  6. LightShot 5.4.0.10. zdarma.
  7. Greenshot 1.2.10.6. zdarma.
  8. Screen Master 1.1. zdarma.

Jak udělat Print Screen jen jedné obrazovky?

Zkopírování jenom obrázku aktivního okna

Stiskněte kombinaci kláves ALT+PRINT SCREEN. Vložte obrázek (CTRL+V) do Office aplikace nebo jiné aplikace.
Pokud jde o to, jak udělat výstřižek z pdf? Zkopírování oblasti PDF (Pouze aplikace Reader DC, nikoli v prohlížeči)

  1. Vyberte možnost Úpravy > Pořídit snímek.
  2. Kolem oblasti, kterou chcete zkopírovat, přetáhněte obdélník a poté uvolněte tlačítko myši.
  3. Stisknutím klávesy Esc ukončete režim Snímek.

Tak jak zapnout výstřižky?

Jmenuje se Výstřižky a spustíte jej jednoduše vyhledáním v nabídce Start. Ze všeho nejdříve klepněte v jeho liště na tlačítko Režim. Rozbalí se nabídka, ve které si vyberete jednu z možností popisující, co vlastně chcete zachytit: Výstřižek volného tvaru. Co je to screenshot? Počítačový termín snímek obrazovky (z angl. screenshot) popisuje „zmrazení“ a zkopírování aktuální podoby obrazovky (monitoru počítače) a uložení v paměti počítače nebo i následný záznam na pevný disk v podobě grafického obrázku. Slovo screenshot můžeme volně přeložit jako „otisk obrazovky“ nebo „snímek obrazovky“.

Lidé se také ptají, jak udělat snímek části obrazovky?

Zachycení výstřižku nabídky

Stiskněte kombinaci kláves CTRL + PRTSCN. Celá obrazovka zešedne včetně otevřené nabídky. Vyberte Režimnebo v dřívějších verzích Windows vyberte šipku vedle tlačítka Nový. Vyberte druh odsátí a potom vyberte oblast snímku obrazovky, kterou chcete zachytit.

By Rolf Ali

Jak funguje prenos zvuku? :: Jak udělat screenshot videa iPhone?
Užitečné odkazy