Domovská stránka > J > Jak Udělat Snímek Obrazovky V Macu?

Jak udělat snímek obrazovky v Macu?

Stiskněte Shift-Cmd-3. Stiskněte kombinaci kláves Shift-Cmd-4 a pak posuňte ukazatel ve tvaru nitkového kříže na výchozí místo pro pořízení snímku obrazovky. Stiskněte tlačítko myši nebo trackpadu, přetáhněte přes oblast, kterou chcete zachytit a potom tlačítko myši nebo trackapadu uvolněte.

Přečtěte si více

Lidé se také ptají, jak vytisknout obrazovku na pc?

obrazovky

Zkopírování jenom obrázku aktivního okna

  1. Klikněte na okno, které chcete zkopírovat.
  2. Stiskněte kombinaci kláves ALT+PRINT SCREEN.
  3. Vložte obrázek (CTRL+V) do Office aplikace nebo jiné aplikace.
Jak udělat PrintScreen celé obrazovky? Stiskněte kombinaci kláves CTRL + PRTSCN. Celá obrazovka zešedne včetně otevřené nabídky. Vyberte Režimnebo v dřívějších verzích Windows vyberte šipku vedle tlačítka Nový. Vyberte druh odsátí a potom vyberte oblast snímku obrazovky, kterou chcete zachytit.

Jak udělat snímek obrazovky na notebooku?

Zachycení screenshotu klávesovou zkratkou

Stiskněte na klávesnici klávesu PrintScreen (Prt Sc nebo Prt Scr). Jste-li na notebooku, může být nutné stisknout kombinaci kláves Fn+Prt Scr. Tato kombinace vyfotí, co máte momentálně na obrazovce a uloží do paměti (tzv. schránky).
Jak udělat snímek obrazovky Apple? Stiskněte současně horní tlačítko a tlačítko plochy. Rychle obě tlačítka uvolněte. Po pořízení snímku obrazovky se v levém dolním rohu obrazovky na chvilku objeví jeho miniatura. Klepnutím na miniaturu snímek obrazovky otevřete, přejetím prstem doleva miniaturu zavřete.

Když to vezmeme v úvahu, kde je na macu alt?

Termín pro WindowsTermín pro Mac
Klávesa AltKlávesa Alt
Klávesa AltCtrl-F2
Alt-TabCmd‑Tab
Alt-TabExposé
Když to vezmeme v úvahu, jak tisknout přes klavesnici? Stisknutím Alt+F otevřete nabídku Soubor. Stisknutím T zvolíte příkaz Tisk. Funguje to i v dialogových oknech. Když je k možnosti připojené podtržené písmeno, znamená to, že ji můžete vybrat stisknutím klávesy Alt a daného písmene.

Jak vytisknout část obrazovky?

Postup je následující:

  1. Ve chvíli, kdy na obrazovce je přesně to, co chcete zachytit, stiskněte klávesu Print Screen. Najdete ji u numerických kláves s číslicemi a většinou je na ní nápis Prt Sc.
  2. Otevřete program Malování.
  3. Stiskněte klávesovou kombinaci Ctrl+V.
  4. Tisk z Malování vyvoláte klávesovou kombinací Ctrl+P.
Jak kopírovat z obrazovky? Zde je postup JAK NA TO foto obrazovky

Stiskněte klávesu Print Screen, kterou najdete v horní řadě tlačítek vpravo vedle klávesy F12. Pokud používáte notebook, tak stiskněte současně klávesu FN (vlevo dole vedle Ctrl) a klávesu PRT SCR, kterou najdete na stejné klávese jako Insert.

Jak udělat částečný PrintScreen?

V závislosti na hardwaru můžete použít klávesu s logem Windows + PRTSCN jako klávesovou zkratku pro pořízení screenshotu obrazovky. Pokud vaše zařízení tlačítko nebo klávesu PRTSCN nemá, můžete pomocí kombinace kláves FN + klávesa s logem Windows + MEZERNÍK pořídit screenshot, který pak můžete „vytisknout”.

By Root

Jak udělat Print Screen webové stránky? :: Jak si vyfotit obrazovku na mobilu?
Užitečné odkazy