Domovská stránka > J > Jak Udělat Fotku Obrazovky V Mobilu?

Jak udělat fotku obrazovky v mobilu?

Chytrý telefon

Současně stiskněte a podržte tlačítko zapnutí / vypnutí a tlačítko snížení hlasitosti . K pořizování snímků obrazovky nepotřebujete žádnou aplikaci.

Přečtěte si více

Jak udělat screenshot na Xiaomi?

Nejjednodušším způsobem je kombinace tlačítek na bočním panelu:

  1. Otevřete aplikaci, web nebo nabídku, kterou chcete vyfotit.
  2. Poté současně stiskněte a krátce přidržte tlačítko snížení hlasitosti a tlačítko pro zapnutí/vypnutí telefonu (obě najdete hezky pod sebou na pravém bočním panelu).
Jak vyfotit obrazovku Samsung A50? u telefonu Samsung A50 se screenshot dělá současným stisknutím tlačítek Volume Down a Power na boku přístroje. Tato tlačítka je potřeba stisknout krátce nebo je podržet- toto záleží na verzi OS Android, kterou máte v telefonu a musíte tedy vyzkoušet.

Jak udělat screenshot na Samsungu a41?

Screenshot lze udělat tím, že v jeden moment stisknete tlačítko pro vypnutí a tlačítka hlasitosti, po stisku by se měl okamžitě udělat sreenshot. Jak vyfotit obrazovku Samsung A40? Pořízení snímku obrazovky na všech moderních modelech Samsung, včetně S8, S9, S10, A10, A20, A30, A40, A50 atd. Musíte stisknout tlačítka pro snížení a zapnutí zvuku a držet je, dokud se nevytvoří obrazovka.

Co je Samsung Capture?

Samsung Knox Capture je řešení pro skenování čárových kódů, datový klín a klín na klávesnici vše v jednom. Snadné snímání, zpracování a přenos dat (klínů) do obchodních aplikací bez psaní jediného řádku kódu. Jak zaznamenat video z obrazovky? Jedním z nejlepších řešení pro nahrávání obsahu obrazovky je bezplatný a otevřený software OBS Studio. K jeho výhodám patří fakt, že je dostupný pro zařízení s operačními systémy Windows, macOS i Linux.

Podle toho, jak kopírovat jen část obrazovky?

Zkopírování jenom obrázku aktivního okna

  1. Klikněte na okno, které chcete zkopírovat.
  2. Stiskněte kombinaci kláves ALT+PRINT SCREEN.
  3. Vložte obrázek (CTRL+V) do Office aplikace nebo jiné aplikace.
Může se také zeptat, jak udělat printscreen jen části obrazovky? Stiskněte kombinaci kláves CTRL + PRTSCN. Celá obrazovka zešedne včetně otevřené nabídky. Vyberte Režimnebo v dřívějších verzích Windows vyberte šipku vedle tlačítka Nový. Vyberte druh odsátí a potom vyberte oblast snímku obrazovky, kterou chcete zachytit.

Jak nahrávat obrazovku PC se zvukem?

Nahrajte obrazovku na Windows 10 zdarma se zvukem pomocí herního pruhu

  1. Chcete-li zahájit nahrávání obrazovky ve Windows 10, stačí stisknout klávesovou zkratku Vyhrát + G .
  2. Jakmile kliknete na tlačítko, hrací lišta začne nahrávat.
  3. V pravém horním rohu můžete vidět postup.

By Hallsy Blanke

Jak udělat Print Screen na iPhonu? :: Jak se dělá screenshot na Samsungu a12?
Užitečné odkazy