Domovská stránka > J > Jak Stáhnout Aplikaci Do Samsungu?

Jak stáhnout aplikaci do Samsungu?

2 Klepněte na „Obchod Play“ nebo otevřete složku „Samsung“ a otevřete „Galaxy Apps“. V tomto příkladu použijeme „Obchod Play“. 3 Zadejte název aplikace, kterou chcete stáhnout, a vyberte ji ze seznamu návrhů. Klepněte na „INSTALOVAT“ v Obchodě Play nebo na ikonu stahování v Galaxy Apps.

Přečtěte si více

Jak zobrazit průběh stahování?

Nejjednodušší cesta ke staženým souborům vede skrze předinstalovanou aplikaci. Spousta smartphonů či tabletů disponuje nativní aplikací, přes kterou stahování probíhá a zároveň umožňuje k získaným souborům přístup. Vzhled ikony se liší, většinou však zobrazuje šipku směřující dolů a název Stahování, případně Downloads. A další otázka, jak najít odinstalované programy? Použijte profesionální software pro obnovu dat. Chcete-li obnovit odinstalované programy v systému Windows 10, můžete vyzkoušet aplikaci pro obnovu dat, abyste zjistili, zda může pomoci načíst instalační soubor exe programu. MiniTool Power Data Recovery je profesionální program pro obnovu dat pro Windows.

Jak vymazat aplikaci?

Smazání nainstalovaných aplikací

  1. Otevřete aplikaci Obchod Google Play .
  2. Vpravo nahoře klepněte na ikonu profilu.
  3. Klepněte na Spravovat aplikace a zařízení Spravovat.
  4. Klepněte na název aplikace, kterou chcete smazat.
  5. Klepněte na Odinstalovat.
Jak otevřít APK soubor v PC? Otevřete soubor APK ve Windows

Soubor APK můžete otevřít na PC pomocí emulátoru Android, jako je BlueStacks. V tomto programu přejděte do Moje aplikace a poté zvolte Nainstalujte apk z rohu okna.

Podle toho, jak spustit apk na windows?

Stáhněte si emulátor a otevřete soubor APK ve Windows 10:

Na trhu je jich několik. Ale jeden z nejznámějších je BlueStacks. Ten poslední je jednoduchý použití a zdarma. Umožní vám hrát telefonní hry z počítače.
Tak jak nainstalovat apk z pc do mobilu? Ve správci souborů si najděte složku, kde jste si stáhli nebo například překopírovali APK soubor z počítače. (Stažené soubory se většinou nachází ve složce Download). Jakmile tento soubor naleznete, klepněte na něj a vyberte možnost nainstalovat. A to je celé.

Jak si zřídit WhatsApp?

Jak nastavit WhatsApp

Po stažení klikněte na ikonku aplikace, spustíte tak instalaci WhatsAppu. Při instalaci uveďte své telefonní číslo. Následně vám bude zaslán kód, který uvedete v průběhu instalačního procesu pro validaci telefonního čísla. Aplikace je dokončena.
Jak nainstalovat aplikaci WhatsApp do mobilu? Jedinou zásadnější podmínkou, kterou musíte splnit, je vlastnictví Google účtu, bez kterého instalovat další aplikace nelze. Máte-li účet přihlášen, můžete pomocí klíčových slov „WhatsApp“ nechat vyhledat správnou aplikaci. Jakmile ji najdete, klepněte na tlačítko INSTALOVAT. Aplikace se poté sama stáhne a nainstaluje.

Podle toho, proč nejde whatsapp?

Smartphone již není kompatibilní s WhatsApp

V roce 2021 WhatsApp funguje pouze na zařízeních spravovaných: Android 4.0.3 nebo vyšší verze. iOS 9 nebo novější. KaiOS 2.5.1 nebo vyšší verze.

By Thornie Stoessel

Jak stáhnout audioknihu do mobilu zdarma? :: Jak stahovat aplikace z Google Play do PC?
Užitečné odkazy