Domovská stránka > J > Jak Nahrávat Obrazovku Na Samsungu?

Jak nahrávat obrazovku na Samsungu?

Přejeďte prstem dolů z horní části obrazovky, abyste otevřeli Panel rychlého spuštění. Poté klepněte na Záznam obrazovky, abyste funkci aktivovali. Krok 2. Vyberte možnost nastavení zvuku a klepněte na Spustit nahrávání.

Přečtěte si více

Jak vypnout upozorneni WhatsApp?

Hlasitost těchto tónů závisí na nastavení hlasitosti oznámení vašeho telefonu. Pokud tóny konverzací chcete vypnout nebo zapnout: Otevřete WhatsApp. Klepněte na Více možností > Nastavení > Oznámení > zapněte nebo vypněte Tóny konverzací. Kolik stojí volani přes WhatsApp? Hovory v aplikaci WhatsApp vám umožňují zdarma telefonovat s vašimi kontakty, i když se nacházejí v jiné zemi. Namísto minut paušálu využívá aplikace při hovorech internetové připojení vašeho telefonu.

Jak na videohovor WhatsApp?

Otevřete WhatsApp a klepněte na záložku Hovory. Klepněte na Nový hovor > Nový skupinový hovor. Vyhledejte kontakty, které chcete k hovoru přidat, a klepněte na ikonu videohovoru . Můžete se také zeptat, jak zapnout diktafon? Přejeďte prstem po obrazovce dolů a zapněte přepínač Diktafonu, pokud je vypnutý.

Lidé se také ptají, jak zapnout diktafon na iphonu?

Stačí se opět přesunout do nativní aplikace Nastavení, otevřít sekci Diktafon a zapnout přepínač Polohově závislé názvy. Jak dlouho nahrava Diktafon na iPhonu? Unikátní diktafon pro nahrávání hovorů z iPhone a dalších mobilních telefonů s kapacitou až pro 144 hodin záznamu.

Podle toho, jak udělat screenshot na iphone se?

Stiskněte současně horní tlačítko a tlačítko plochy. Rychle obě tlačítka uvolněte. Po pořízení snímku obrazovky se v levém dolním rohu obrazovky na chvilku objeví jeho miniatura. Klepnutím na miniaturu snímek obrazovky otevřete, přejetím prstem doleva miniaturu zavřete. Jak nahrat obrazovku? Nahrání obrazovky telefonu

  1. Dvakrát přejeďte prstem z horní části obrazovky dolů.
  2. Klepněte na Nahrát . Možná budete muset přejet prstem doprava.
  3. Vyberte, co chcete nahrát, a klepněte na Začít.
  4. Chcete-li nahrávání zastavit, přejeďte prstem z horní části obrazovky dolů a klepněte na oznámení Rekordéru obrazovky .

Jak zaznamenat obrazovku?

Nahrávání obrazovky a tvorba snímku ve Windows 10

  1. Win + Alt + R – Klávesová zkratka slouží pro spuštění nahrávání. Opětovným stiskem dojde k ukončení nahrávání obrazovky.
  2. Win + Alt + M – Zkratka pro aktivaci/deaktivaci mikrofonu při nahrávání.
  3. Win + Alt + PrtScrn – Touto klávesovou zkratkou pořídíte snímek obrazovky.

By Halimeda

Jak nahrat Netflix? :: Jak smazat data z CD?
Užitečné odkazy