Domovská stránka > J > Jak Smazat Zprávy Na Snapchatu?

Jak smazat zprávy na Snapchatu?

Otevřete Snapchat a klepněte na ikonu svého profilu v levém horním rohu. Poté klepněte na ozubené kolečko Nastavení v pravém horním rohu. Přejděte dolů a klikněte na „Vymazat konverzaci“.

Přečtěte si více

Jak stáhnout vsechny fotky ze Snapchatu?

Ve Snapchat Memories je velmi snadné uložit jakékoli fotografie nebo videa uložená ve vašem smartphonu:

  1. V sekci Vzpomínky klepněte nahoře na výběr Camera Roll.
  2. Poté stačí vybrat jednu ze svých fotografií nebo videí, které lze uložit do příběhů Snapchat nebo odeslat příteli.
Jak zjistit pratele na Snapchatu? Otevřete aplikaci Snapchat a posuňte se doleva pro rozhraní chatu. Můžete také klepnout na ikonu svého profilu v levém horním rohu a poté ze seznamu vybrat přítele, kterého chcete zobrazit.

Podle toho, jak poznat aktivitu na snapchatu?

Jdi do nastavení. Vyber Account Actions (Akce účtu) > My Data (Moje data) a podej žádost. Přibližně do 24 hodin budeš vědět, co o tobě Snapchat všechno nasbíral. Jak zjistit aktivitu na Snapchatu? Zde je postup:

  1. Přejít na Friends ve Snapchatu.
  2. Klepněte a podržte jméno kontaktu, o kterém se chcete dozvědět.
  3. Ve spodní části vyskakovacího okna nyní uvidíte číslo.
  4. Chcete-li zjistit, zda se skóre zvýšilo nebo ne, měli byste to znovu zkontrolovat za 10 až 15 minut.
  5. Pokud se skóre zvýší, znamená to, že osoba je online.

Jak obnovit smazané fotky ze Snapchatu?

Také můžete kliknout na „Photos App"A"Videa pro aplikace"k náhledu videí a fotografií Snapchat. Vyberte položky, které chcete vrátit ze seznamu a klepněte na tlačítko Zotavit se pro dokončení obnovy Snapchat. Zde můžete také chtít získat více Nástroje pro obnovu dat systému iOS. Může se také zeptat, jak obnovit smazané fotky na snapchatu? Pak pod mezipaměti složku, uvidíte obdržené_obrazy_náhledy složku. Otevřete tuto složku a přejmenujte soubory v ní. Poté najdete odstraněné fotografie Snapchat zpět do telefonu. Pokud tímto způsobem nemůžete najít potřebný soubor, možná je čas vyzkoušet nástroj třetí strany, který jej získá zpět.

Také, jak nastavit trojklik iphone?

Přejděte do nastavení vašeho iPhonu/iPadu a zapněte funkci Zvětšení. Cesta je Nastavení => Obecné => Zpřístupnění => aktivujte Zvětšení. Na displeji se vám objeví pole se zvětšeným textem, čili funkcí lupy. Poklepejte třemi prsty najednou na displej a zobrazí se vám nabídka s několika možnostmi. Jak zapnout iPhone Poklepanim? V případě, že tuto podmínku splňujete, tak otevřete nativní aplikaci Nastavení. Jakmile tak učiníte, tak sjeďte o něco níže a rozklikněte kolonku Zpřístupnění. V této sekci poté klepněte na řádek s názvem Dotyk. Nyní je nutné, abyste sjeli úplně dolů, kde rozklikněte možnost Klepnutí na zadní stranu.

Může se také zeptat, jak ovládat iphone se?

Boční tlačítko se nachází na opačné straně než tlačítka ovládání hlasitosti. Stisknutím bočního tlačítka iPhone zapnete nebo uspíte, vyvoláte Siri, zaplatíte pomocí Apple Pay nebo provedete některé další akce.

By Drucy Leeber

Jak udělat snímek obrazovky na Windows 10? :: Jak si zobrazit Snap?
Užitečné odkazy