Domovská stránka > J > Jak Zjistit Čí Je To Telefonní Číslo?

Jak zjistit čí je to telefonní číslo?

Jak zjistit majitele telefonního čísla

  1. Zavolejte na něj. Buď se přímo zeptejte, nebo – když vám to stojí za to – můžete předstírat omyl.
  2. Vyzkoušejte služby pro identifikaci. Je jich celá řada: kdomivolal.eu, kdovolal.cz, kdovolal.eu, muzutozvednout.cz, vyhledatcislo.cz, telefonniseznam.org.
  3. Zkuste Google.

Přečtěte si více

Jak zjistit kdo mi volal zdarma?

KdoMiVolal.eu je uživatelská databáze poskytující informace o telefonních číslech včetně vyhledávání telefonních čísel. Tak co je to za číslo 728036909? 728036909 Česká republika Telefónica O2.

Jak najít lidi podle jejich telefonní číslo?

Poloha mobilního telefonu se zjistí snadno a zdarma, stačí k tomu program – aplikace Trackapartner, sloužící pro lokalizaci mobilních telefonů i osob. Poloha mobilu je vidět téměř hned. Samozřejmě je možné i zjištění polohy jiného mobilu podle čísla, nejen svého vlastního telefonu. Jak zjistím svoje telefonní číslo Sazka mobil? Zjistit své číslo SIM karty můžete také ve svém telefonu, podobně jako je psáno pro zjištění kreditu, tedy: Nastavení – O telefonu – Nastavení SIM.

Jak zjistit kdo mi psal SMS?

V sms se nepozná, z které ip adresy sms šla. podle dat od mobilního operátora se musí lokalizovat počítač z kterého to přišlo, Jednodušší je pokud se jedná a připojení z domova. Může se také zeptat, kdo mi volal 956777955? Údajně Česká spořitelna (Obtěžující hovor) Alles.

Kdo mi volal 728036997?

Nějaká nabídka internetové televize Teli. Také, jak vyhledat osobu na facebooku podle telefonního čísla? Najdete ho v pravém dolním rohu stránky pod políčkem “Přidat osobní kontakty”. Zde můžete do vyhledávacího pole zadat telefonní čísla nebo emailové adresy lidí, které znáte a které byste rádi na Facebook pozvali.

Jak vyhledat telefon zdarma?

Find My Device je služba, kterou zdarma nabízí přímo Google a má ji téměř každý telefon s Androidem. Při hledání vám pomůže internet a GPS. Pokud GPS v telefonu nemáte zapnutou, můžete jej alespoň prozvonit nebo uzamknout heslem na dálku a poctivému nálezci poslat zprávu s kontaktními údaji.

By Helfand Jannusch

Jak zjistit polohu člověka? :: Jakou delku vlasů zvolit?
Užitečné odkazy