Domovská stránka > J > Jak Použít Sluchátka Jako Mikrofon?

Jak použít sluchátka jako mikrofon?

Máte-li v počítači zvlášť konektor pro výstup na sluchátka a pro mikrofon, budete si muset pořídit jack adaptér, do kterého headset připojíte a jeho dva jacky pak zasunete do konektorů počítače. Jestliže chcete používat headset výhradně jako mikrofon, stačí, když adaptér připojíte pouze do mikrofonního vstupu.

Přečtěte si více

Jak na notebooku zapnout mikrofon?

Vyberte Spustit> Nastavení> ochrana & zabezpečení> Mikrofon a zkontrolujte, jestli je zapnutý přístup k mikrofonu. Ujistěte se, že je zapnutá možnost Nechat aplikace přistupovat k mikrofonu, a pak zvolte, které aplikace mají přístup. Jak nastavit mikrofon na sluchátkách? Pokud chcete nainstalovat nový mikrofon, postupujte takto:

  1. Ověřte, že mikrofon je připojený k vašemu počítači.
  2. Vyberte Start > Nastavení > System > Sound.
  3. V nastavení zvuku přejděte na Vstup a v seznamu Zvolit vstupní zařízení vyberte mikrofon nebo záznamové zařízení, které chcete použít.

Také, jak připojit bezdrátová sluchátka k notebooku?

Pokud váš počítač Bluetooth nemá, je potřeba pořídit USB adaptér. Po připojení do počítače by měl začít fungovat automaticky. Od té chvíle bude možné bezdrátová sluchátka připojit k počítači a začít využívat jejich funkcionality. Podle toho, kam zapojit mikrofon do notebooku? V pc je zvlášť konektor na sluchátka a na mikrofon. V notebooku je symbol pro headset.

Jak přepnout zvuk do sluchátek?

Stiskněte tlačítko HOME a potom vyberte položky [Nastavení] — [Zobrazení a zvuk] — [Audio výstup] — [Výstup pro sluchátka nebo reproduktor] — [Vyp]. Zvuk bude přenášen do zařízení připojeného ke konektoru sluchátek a také do reproduktorů televizoru. Když to vezmeme v úvahu, jak nastavit abych se slyšel ve sluchátkách? V části Nastavení zařízení (Device settings) > Náhlavní souprava (Headset) ověřte, že je nastavení Odezva (Sidetone) vypnuté. Vyberte požadované nastavení v části Úroveň odezvy (Sidetone level). Výchozí nastavení je 0 dB (jmenovité). Chcete-li svůj hlas slyšet více, vyberte +3 dB nebo +6 dB.

Jak nastavit zvuk na sluchátka?

Začněte podle následujícího postupu:

  1. V zařízení otevřete aplikaci Nastavení
  2. Klepněte na Přístupnost a poté na Zesilovač zvuku.
  3. Klepněte na Otevřít Zesilovač zvuku.
  4. Klepnutím na OK přijměte oprávnění.
  5. Volitelné: Změňte zkratku Zesilovače zvuku.
  6. K zařízení připojte kabelová sluchátka nebo sluchátka Bluetooth.
Když to vezmeme v úvahu, jak zapnout mikrofon ve windows 10? Vyberte Start > Nastavení > Soukromí > Mikrofon . V části Povolit přístup k mikrofonu na tomto zařízení vyberte Změnit a ujistěte se, že je zapnutá možnost Přístup k mikrofonu pro toto zařízení.

Jak povolit mikrofon?

Změna oprávnění kamery a mikrofonu na konkrétním webu

  1. V zařízení Android spusťte aplikaci Chrome .
  2. Vpravo od adresního řádku klepněte na ikonu možností Nastavení.
  3. Klepněte na Nastavení webu.
  4. Klepněte na Mikrofon nebo Kamera.
  5. Klepnutím zapněte či vypněte mikrofon nebo kameru.

By Schifra Boote

Jak zvýšit hlasitost mikrofonu? :: Co je to meta tag?
Užitečné odkazy