Domovská stránka > J > Jak Se Pripojit Na Youtube?

Jak se pripojit na YouTube?

Chcete-li se přihlásit do služby YouTube, musíte vytvořit účet Google. S účtem Google máte přístup k řadě funkcí YouTube, například označování jako líbí se, odběry kanálů, funkce Přehrát později nebo historie sledování. V pravém horním rohu obrazovky klikněte na Přihlásit se.

Přečtěte si více

Tak jak odemknout video?

Jak pomocí VPN odblokovat obsah na YouTube

  1. Připojte se ke své VPN.
  2. Vyberte si server blízko své oblasti.
  3. Jakmile se připojíte, přejděte na YouTube. Všechny videa na YouTube by nyní měla být dostupná bez jakýchkoliv omezení.
Jak poslouchat YouTube s vypnutým displejem? Android a YouTube s vypnutým displejem
  1. Na Androidu je postup jednoduchý. Otevřete prohlížeč a přejděte na web YouTube.com.
  2. Zde najděte video, které chcete na pozadí přehrávat.
  3. Nyní kliknutím na tři tečky vedle adresního řádku otevřete nástroje.
  4. A to je vše.

Jak spustit YouTube bez obrazů?

Přepněte aplikace nebo přepněte obrazovku do tichého režimu a video se zastaví. Přejetím dolů přejděte na ikonu možností a vyhledejte video v nastavení. Vypněte obrazovku nebo přepněte na jinou aplikaci a YouTube bude hrát dál. A další otázka, jak vypnout zvuk na youtube? Oznámení: Vypnutí zvuků a vibrací

  1. Klepněte na ikonu účtu .
  2. Klepněte na Nastavení.
  3. Klepněte na Oznámení.
  4. Klepněte na možnost Vypnout zvuky a vibrace.
  5. Nastavte požadovaný čas začátku a konce intervalu.

Jak zamknout YouTube?

V okně stránky Youtube klepneme na ikonku našeho účtu a v menu vybereme položku „Nastavení“. Poté se budeme nacházet na stránce nastavení našeho účtu ve službě Youtube. Nyní klepneme ve spodní části na položku „Uzamknout omezený režim pro tento prohlížeč“. Jak zamknout obrazovku při prehravani videa? Mám Android 4.1.2 a ve standardním přehrávači videa je při spuštění videa zcela napravo ikona zámku, po stisknutí se video uzamkne a nejde ukončit jinak než opět odemčením ikonou zámečku. Pak nemá žádné škvrně šanci. MX Player PRO pro android ma funkci zamceni obrazovky pri prehravani videa.

Jak stahovat z YouTube Premium?

Pokud se například chystáte vycestovat někam, kde nebudete mít možnost připojení k internetu, tak si videa můžete uložit do vašeho zařízení, a poté si je kdykoliv pustit offline. Stažení videa je velice jednoduché, stačí si video rozkliknout, a poté pod ním kliknout na tlačítko Stáhnout. Jak stahovat videa z YouTube Premium? Stáhnout ke sledování offline si je můžete z aplikací YouTube nebo YouTube Music (také můžete sledovat automaticky stažená videa v aplikaci YouTube Kids), pokud jsou tyto aplikace ve vaší zemi k dispozici a jste přihlášeni prostřednictvím svého účtu YouTube Premium.

Jak přehrát MP4 v Iphone?

Infuse je kompatibilní se všemi video formáty MP4, M4V, MOV, MKV, AVI, WMV, MTS, ISO, VIDEO_TS, FLV, OGM, OGV, ASF, 3GP, DVR-MS, WebM včetně plné podpory Dolby Digital Plus (AC3) , DTS a DTS-HD. Podporuje AirPlay i Google Cast s prostorovým zvukem a titulky.

By Casteel

Kolik si vydela řidič UBRU? :: Jak spustit YouTube na pozadi Iphone?
Užitečné odkazy