Domovská stránka > J > Jak Zobrazit 2 Dokumenty Vedle Sebe?

Jak zobrazit 2 dokumenty vedle sebe?

Zobrazení a porovnání dokumentů vedle sebe

  1. Otevřete oba soubory, které chcete porovnat.
  2. Na kartě Zobrazení klikněte ve skupině Okno na Zobrazit vedle sebe. Poznámky: Pokud chcete posouvat oba dokumenty najednou, klikněte na synchronní posouvání ve skupině Okno na kartě Zobrazení.

Přečtěte si více

A další otázka, co znamená synchronní posuv word?

Oba dokumenty se zobrazí vedle sebe, automaticky bude zapnut Synchronní posuv ve stejné skupině – tzn., že nyní se budou oba dokumenty při prohlížení posouvat současně. 2. Karta Zobrazení/skupina Okno/příkaz Zobrazit vedle sebe (funguje jako přepínač). 3. Také, jak otevřít 2 okna vedle sebe? Pokud například máte na ploše spuštěné dvě aplikace, můžete nechat zobrazit jejich okna vedle sebe. Stačí myší chytit záhlaví aplikace a přetáhnout ji k pravému nebo levému okraji obrazovky. Okno aplikace se automaticky přichytí a změní velikost tak, aby zabíralo polovinu obrazovky.

Jak dát dvě obrazovky?

Nastavení dvou monitorů na Windows

  1. Vyberte Start a pak otevřete Nastavení .
  2. V části Systém vyberte Zobrazit .
  3. V rozevíracím seznamu vedle obrázku plochy si můžete vybrat, jak se bude vaše obrazovka promítá na displejích.
  4. Až vyberete nastavení, vyberte Použít.
Podle toho, kde je ve wordu lupa? Word
  • Otevřete dokument nebo šablonu, které chcete uložit s určitým nastavením přiblížení.
  • Na kartě Zobrazení klikněte ve skupině Lupa na tlačítko Lupa.
  • Vyberte nastavení, které chcete použít.
  • Přidání a odstranění jednoho znaku v dokumentu nebo šabloně
  • Klikněte na Uložit. Klávesová zkratka: Ctrl+S.

Jak porovnat dva texty?

Word snadno umožňuje porovnat dva dokumenty a označit, co se v nich liší. Ve Wordu klikněte na kartu Revize a na tlačítko Porovnat. Potom vyberte originální dokument a revidovaný dokument a klikněte na OK. Otevře se dokument, který bude mít vyznačení rozdíly. Jak porovnat dva dokumenty ve Wordu? Na kartě Revize klikněte ve skupině Porovnat na Porovnat. Klikněte na Porovnat dvě verze dokumentu (právní blackline). V části Původnídokument vyhledejte dokument, který chcete použít jako původní dokument. V části Revidovaný dokumentvyhledejte další dokument, který chcete porovnat.

Můžete se také zeptat, jak rozdělit obrazovku na dvě okna?

Poznámka: Klávesové zkratky pro rozdělení obrazovky je klávesa Windows + šipka doleva nebo doprava bez klávesu shift. Kromě přichycení okna na levou nebo pravou polovinu obrazovky je také možné přichytit čtyři kvadranty obrazovky. Pokud jde o to, jak rozdělit obrazovku pc? Jak rozdělit obrazovku ve Windows 10

  1. Kombinace Windows klávesy (dále jen Win) a šipky dolů vám okno zmenší, jako kdybyste klikli na zmenšení v prostředí prohlížeče.
  2. Při stisku Win a šipky vpravo/vlevo docílíte pohodlněji stejného efektu jako v první části.

Jak mít na obrazovce dvě okna?

Využít můžete také klávesovou zkratku Win + D. Na hlavím panelu klepněte na první program a poté na druhý program, jejichž okna budete chtít uspořádat. Tím je vytáhnete z hlavního panelu na plochu.

By Laroy

Jak rozdělit obrazovku Xiaomi? :: Jak porovnat obsah souborů?
Užitečné odkazy