Domovská stránka > J > Jak Se Platí Gopay?

Jak se platí GoPay?

Do rozhraní platební brány zadá údaje platební karty – číslo karty, datum platnosti a opíše CVC kód ze zadní strany karty. Platbu pak zákazník potvrdí – zmáčkne tlačítko Zaplatit. Systém GoPay obdrží požadavek na platbu a následně posílá požadavek na schválení platby do autorizačního centra.

Přečtěte si více

Co je platba na internetu?

Platba kartou online je druh internetové platby, při které zákazník uhradí cílovou částku pomocí platební karty přes platební bránu. Do rozhraní platební brány zákazník zadává číslo karty, datum platnosti a CVC kód ze zadní strany karty. A další otázka, jak funguje platba kartou? Existují dva základní druhy platebních karet. Karty debetní a karty kreditní. Při platbě debetní platební kartou se majiteli karty rovnou odečítají peníze z jeho bankovního účtu, ke kterému je karta vydána. V případě nedostatku peněz na bankovním účtu, nelze touto kartou zaplatit.

Pokud jde o to, jak funguje karta?

Platební karta nám umožňuje zaplatit bezhotovostně, a to buď v obchodech, nebo při nákupu přes internet. S její pomocí si také hotovost můžeme vybrat, a to buď v bankomatu nebo u pokladny obchodníků (tzv. cashback). Jak dokončit platbu na GoPay? Pokud je platba ve stavu "Vytvořena" nebo "Platební metoda vybrána" zákazník může dokončit platbu kliknutím na tlačítko "Zaplatit". U bankovního převodu se zobrazí platební příkaz, dle kterého je možné platbu zadat v internetovém bankovnictví zákazníka.

Také, jak dlouho trvá platba přes gopay?

Ke skutečnému připsání peněz na bankovní účet GoPay, a tedy i k pokrytí autorizované platby, dochází podle typu platby a doby placení do několika hodin, v některých případech i do několika dní. Co znamená GoPay? GoPay je platební brána, která klientům umožňuje platit na internetu pomocí platební karty. Platební bránu GoPay provozuje na svých internetových stránkách celá řada obchodů, e-shopů a internetových portálů, které jejím prostřednictvím přijímají platby za své zboží a služby.

Také, jak funguje virtuální platební karta?

Virtuální platební karta funguje stejně jako fyzická platební karta. Neexistuje v plastové podobě, ale jen v internetovém bankovnictví nebo ve vaší mobilní peněžence. S virtuální platební kartou můžete hned platit na internetu. Podle toho, jakou kartou platit na internetu? Preferujte kreditní kartu

Máte-li vydanou kreditní kartu, pro platby na internetu ji preferujte. Čas od času se totiž stane, že se při autorizaci platby něco pokazí a vám se třeba zablokuje částka dvakrát, nebo se dvakrát zaúčtuje, anebo vlivem trestné činnosti se někdo dostane k údajům o vaší kartě a tu pak zneužije.

Co obsahuje platební karta?

platební karty

Popis a ochranné prvky

  • Logo banky.
  • EMV čip.
  • Hologram.
  • Číslo kreditní karty.
  • logo vydavatele karty.
  • Platnost karty.
  • Jméno majitele.

By Roskes

Jak lze využívat platební karty? :: Jak stáhnout eSIM T Mobile?
Užitečné odkazy