Domovská stránka > J > Jak Synchronizovat Iphone S Iphonem?

Jak synchronizovat iPhone s Iphonem?

Po zálohování starého iPhonu na iCloud zapněte nový iPhone. Pokračujte v procesu nastavení a připojte nový iPhone k Wi-Fi. V zobrazení “Aplikace a data” vyberte možnost “Obnovit ze zálohy iCloud” a přihlaste se k iCloudu. Vyberte zálohu, kterou chcete obnovit, a počkejte na dokončení zálohování.

Přečtěte si více

Můžete se také zeptat, jak dlouho trva prenos dát iphone?

Pokud se ocitnete v situaci, kdy si pořídíte nový iPhone, tak můžete relativně jednoduše provést přenos veškerých dat. Stačí využít speciálního průvodce, který vám pomůže. Pravdou ale je, že tento přenos dat trvá relativně dlouhou dobu – bavíme se desítkách minut či dokonce hodinách. Podle toho, jak prenest vše že stareho iphonu do noveho? Po zálohování starého iPhonu na iCloud zapněte nový iPhone. Pokračujte v procesu nastavení a připojte nový iPhone k Wi-Fi. V zobrazení “Aplikace a data” vyberte možnost “Obnovit ze zálohy iCloud” a přihlaste se k iCloudu. Vyberte zálohu, kterou chcete obnovit, a počkejte na dokončení zálohování.

Jak Pretahnout z iPhone do iPhone?

Přenos zálohy na iCloudu do nového zařízení

Klepněte na Wi-Fi síť, ke které se chcete připojit. Postupujte podle pokynů, dokud neuvidíte obrazovku Aplikace a data, a potom klepněte na Obnovit ze zálohy na iCloudu. Přihlaste se k iCloudu svým Apple ID a heslem. Až k tomu budete vyzváni, zvolte zálohu.
Jak dat iPhone do továrního nastavení bez hesla? V libovolném prohlížeči přejděte na web Apple ID, kde můžete najít a kliknout na možnost Zapomněli jste Apple ID nebo heslo. Zadejte své Apple ID a odpovězte na bezpečnostní otázky. Poté můžete změnit Apple ID pro reset iPhone podle vašich požadavků.

Tak jak se dostat do zamčeného iphone?

Jak se dostat do zamčeného iPhone bez ztráty dat

Nechte si do počítače nainstalovat iOS System Recovery a připojte uzamčený iPhone k počítači pomocí kabelu Lightning. Spusťte program a klikněte na „Další nástroje“> „Obnovení systému iOS“; objeví vaše zařízení.
Jak na nový iPhone? Jinak proveďte tento postup:

  1. Zapněte zařízení
  2. Pokud máte jiné zařízení, použijte Rychlý start.
  3. Aktivujte zařízení
  4. Nastavte Face ID nebo Touch ID a vytvořte si kód.
  5. Obnovte nebo přeneste své informace a data.
  6. Přihlášení pomocí Apple ID.
  7. Zapněte automatické aktualizace a nastavte další funkce.
  8. Nastavte Siri a další služby.

Jak obnovit iPhone ze zálohy?

Obnovení iPhonu ze zálohy na iCloudu

  1. Zapněte nový nebo nově vymazaný iPhone.
  2. Podle online pokynů vyberte jazyk a oblast.
  3. Klepněte na Nastavit ručně.
  4. Klepněte na „Obnovit ze zálohy na iCloudu“ a pak postupujte podle pokynů na displeji.
Může se také zeptat, jak pretahnout fotky do noveho telefonu? Jedním z nejspolehlivějších způsobů, jak mít data ze starého telefonu i v novém, je synchronizace s účtem Google. Pokud této možnosti využíváte, nebudete muset řešit přenos kontaktů, událostí v kalendáři, elektronické pošty na Gmailu, poznámek v aplikaci Keep, úkolů v kalendáři atd.

A další otázka, jak presunout fotky do noveho telefonu?

Až vás po zapnutí nový telefon vyzve, zdali chcete odněkud přenést data, zvolte Google účet. Pak už se stačí jen přihlásit do vašeho Google účtu, zvolit přímo tu nejnovější zálohu a dát telefonu čas na to, přetáhnout si všechny podstatné aplikace, obrázky a pod.

By Hyps

Jak synchronizovat Fotky iPhone? :: Jak nastavit Outlook do iPhone?
Užitečné odkazy