Domovská stránka > K > Kam Se Ukladaji Skeny?

Kam se ukladaji skeny?

Cílová složka pro ukládání

Ve výchozím nastavení se naskenovaná data ukládají do složky Dokumenty. Vytvoří se podložka pojmenovaná podle data skenování a data se uloží do této složky. Z nástroje MF Scan Utility (Nástroj pro skenování MF) můžete také změnit místo určení pro uložení dat.

Přečtěte si více

Jak naskenovat fotografií?

Naskenování fotky

Pokud chcete naskenovat fotku, musíte mít v telefonu nainstalovanou aplikaci Fotoskener. Skenovat můžete začít tak, že podržíte telefon přímo nad fotkou. Klepnutím na tlačítko zahajte skenování. Naskenovaná fotka se automaticky uloží do zařízení.
Co znamená naskenovat? vytěžení dat nebo informací z dokumentu.

Podle toho, jak skenovat do počítače hp?

Povolit skenování do počítače (Windows)

  1. Otevřete nástroj HP Printer Assistant. Windows 10: V nabídce Start klepněte na možnost Všechny aplikace, klikněte na možnost HP a poté vyberte název tiskárny.
  2. Přejděte k části Skenování .
  3. Vyberte položku Spravovat skenování do počítače.
  4. Klikněte na možnost Povolit.
Jak se píše skenování? skener i scanner [skener], -u m. skenování i scanování [sken-] s.

Jak naskenovat dokument a poslat?

Jak naskenovat dokument pomocí aplikace Scanbot

Aplikaci Scanbot si můžete nainstalovat z obchodu App Store zcela zdarma. Po jejím spuštění se ihned ocitnete v rozhraní fotoaparátu. Pouhým nasměrováním nad dokument jej pak okamžitě zachytíte. Tedy pokud tak máte zaškrtnuto v pásu nabídek nacházejících se nad spouští.
Jak skenovat na tiskárně HP Laserjet? Připojte počítač k tiskárně kabelem USB a tiskárnu zapněte. Vložte snímek nebo dokument, který chcete skenovat, na skleněnou desku skeneru nebo do podavače (ADF). Otevřete nástroj Fax a skener systému Windows. Klikněte na možnost Nové skenování.

Jak skenovat v telefonu?

I při skenování do mobilu je totiž nutno nejprve dokument ofotit a následně jej nechat transformovat ve speciální aplikací pro skenovnání v mobilu. Samotné focení dokumentu je samozřejmě možné provést i přímo v aplikaci, tudíž vše je rychlé a pohodlné. Jak naskenovat obcanku? Kopírování občanského průkazu

  1. Umístěte svůj identifikační průkaz lícem dolů blízko levého horního rohu skla skeneru.
  2. Rychlým přetažením doleva nebo doprava anebo stiskem tlačítka či zobrazte volbu [2 na 1 Kopie ID] a potom stiskněte [2 na 1 Kopie ID].
  3. Zadejte počet kopií.
  4. Stiskněte [Start].

Jak poslat dokumenty emailem?

Při odesílání podání v elektronické podobě emailem je tedy nutné počítat, že datová zpráva nemusí být soudu vůbec doručena.

  1. Prostřednictvím datové schránky.
  2. Webovou aplikací ePodatelna nebo přímým vyplněním elektronického formuláře s využitím internetové aplikace.

By Wivinah

Jak skenovat v PC? :: Jak skenovat do PC Brother?
Užitečné odkazy