Domovská stránka > K > Kam Se Ukladaji Kontakty Iphone?

Kam se ukladaji kontakty iPhone?

Jakmile zapnete Kontakty na iCloudu na iPhonu, iPadu, iPodu touch nebo Macu, vaše kontakty se nahrají do iCloudu. Své kontakty najdete a můžete upravovat na webu iCloud.com nebo v iCloudu pro Windows. Změny, které provedete, se automaticky aktualizují na ostatních zařízeních.

Přečtěte si více

Také, proč se mi nezobrazuje iphone v itunes?

Ujistěte se, že je zařízení iOS nebo iPadOS zapnuté, odemčené a je na něm otevřená plocha. Zkontrolujte, jestli máte na Macu nebo počítači s Windows nainstalované nejnovější aktualizace softwaru. Pokud používáte iTunes, ujistěte se, že máte nejnovější verzi. Také, co když mi spadnul iphone a nejde zapnout? Podržte tlačítko plochy a boční tlačítko nebo horní tlačítko, dokud se nezobrazí logo Apple. Pokud se telefon nezapne, podle těchto kroků zkontrolujte hardware a nabijte telefon. Možná budete muset nabíjet až hodinu. Pokud se telefon stále nezapíná, kontaktujte podporu Apple.

Co dělat když iPhone nereaguje na dotyk?

Restartujte svůj iPhone nebo iPad. Ujistěte se, že je obrazovka čistá, bez špíny nebo kapek vody. Odpojte všechny doplňky připojené přes Lightning nebo USB-C. Pokud obrazovka po odpojení doplňků funguje, zkuste použít jinou zásuvku, kabel nebo nabíječku. Jak dát pisnicky do iTunes? Import médií do iTunes

  1. V aplikaci iTunes na PC použijte příkaz Soubor > „Přidat soubor do knihovny“ nebo „Přidat složku do knihovny“.
  2. Vyhledejte soubor nebo složku a potom klikněte na volbu Otevřít. Pokud do knihovny přidáte složku, budou do ní přidány také všechny soubory z této složky.

Jak se pripojit k Apple Music?

Na Macu nebo PC

  1. Otevřete aplikaci Hudba nebo iTunes.
  2. Na řádku nabídek nahoře na obrazovce zvolte možnosti Účet > Přihlásit se.
  3. Přihlaste se svým Apple ID a heslem.
Jak synchronizovat knihovnu iTunes? Zapnutí synchronizace knihovny
  1. Přejděte do Nastavení > Hudba.
  2. Zapněte volbu Synchronizovat knihovnu. Jestli si nepředplácíte Apple Music ani iTunes Match, volbu Synchronizovat knihovnu tu neuvidíte.

Jak přesunout hudbu z iPhone do iPhone?

Připojte svůj nový iPhone k počítači. Klikněte na ikonu vašeho iPhone a „Hudba“ v části „Nastavení“> Zaškrtněte políčko „Synchronizovat hudbu“> Vyberte „Celá hudební knihovna“ nebo „Vybrané seznamy skladeb, interprety, alba a žánry“ a kliknutím na „Synchronizovat“ zahájíte přenos skladeb z starý iPhone na nový iPhone. Co je to iTunes? S iTunes můžete provádět následující akce: Uspořádávat a přehrávat hudbu a videa. Přehrávat a stahovat neomezený počet skladeb ze služby Apple Music (vyžaduje předplatné) Vyhledávat hudbu, filmy, televizní pořady, audioknihy, bezplatné podcasty a další obsah v iTunes Storu.

Jak připojit telefon k iTunes?

Zapnutí Wi-Fi synchronizace

  1. Připojte zařízení k počítači.
  2. V aplikaci iTunes na PC klikněte na tlačítko Zařízení poblíž levého horního rohu okna iTunes.
  3. Klikněte na volbu Souhrn.
  4. Zaškrtněte políčko „Synchronizovat s tímto [zařízením] přes Wi-Fi“.
  5. Klikněte na volbu Použít.

By Taite Brindisi

Jak zjistit co mám za notebook Asus? :: Jak se dostat do iTunes?
Užitečné odkazy