Domovská stránka > J > Jak Odstranit Tabulku V Excelu?

Jak odstranit tabulku v Excelu?

Pokud list Excel obsahuje data ve formátu tabulky a už nechcete, aby data a její formátování, tady je odebrání celou tabulku. Vyberte všechny buňky v tabulce, klikněte na Vymazat a vyberte Vymazat vše. Tip: Můžete taky vybrat tabulku a stisknout klávesu Delete.

Přečtěte si více

Proč je Excel tak velký?

Formátování může způsobit, že sešity aplikace Excel budou tak velké, že nebudou správně fungovat. Aplikace Excel se často zasekává nebo selhává kvůli problémům s formátováním. Pokud jde o to, jak na tabulku v excelu? Tabulku můžete vytvořit a naformátovat pro vizuální seskupení a analýzu dat.

  1. Vyberte buňku v datech.
  2. Vyberte Domů > Formátovat jako tabulku.
  3. Zvolte styl tabulky.
  4. V dialogovém okně Formátovat jako tabulku nastavte oblast buněk.
  5. Označte, jestli tabulka obsahuje záhlaví.
  6. Vyberte OK.

Co je záhlaví tabulky?

Záhlaví tabulky. Hlavní záhlaví tabulky je generováno automaticky na vrchu tabulky: jeho obsah je jméno dané tabulky z Nastavení tabulek. Záhlaví sloupců jsou také generována automaticky nad sloupci (nebo nalevo od řádků) s informacemi. Jejich popisy přebírají jména jednotlivých použitých polí. Jak odstranit formát tabulky? Odebrání stylu tabulky

  1. Vyberte libovolnou buňku v tabulce, ze které chcete odebrat aktuální styl tabulky.
  2. Na kartě Domů klikněte na Formátovat jako tabulku nebo rozbalte galerii Styly tabulek z karty Nástroje tabulky >Návrh (karta Tabulka na Macu).
  3. Klikněte na Vymazat. Tabulka se zobrazí ve výchozím formátu tabulky.

Také, jak zmenšit velikost souboru v excelu?

Pro většinu účelů je ale binární formát dostatečný a ukládá se do menšího souboru.

  1. Přejděte na Soubor >možnosti > Uložit.
  2. V části Save workbooks(Uložit sešity) vyberte v seznamu Save files in this format (Uložit soubory v tomto formátu) Excel Binary Workbook (Binární sešit).
Když to vezmeme v úvahu, proč je excel pomalý? Když jsou listy v Excelu příliš velké

Každá buňka pak může mít maximálně 32 767 znaků. V žádném případě nedoporučujeme pracovat s Excelem na hranici těchto maximálních hodnot. Počet záznamů (řádků), polí (sloupců) a vzorců může velmi výrazně zpomalit výkon Excelu.

Také, kde delat tabulky?

Můžete jednoduše upravovat tabulky Microsoft Excel online bez nutnosti měnit jim formát a využívat vylepšené funkce Sheets pro spolupráci a usnadnění práce, například komentáře, úkoly a chytré vyplňování. Jak se naučit pracovat v Excelu? Naučíte se rychle zvládnout základy Microsoft Excelu v těchto 10 kapitolách:

  1. 1) Spuštění Excelu - pojmenování, uložení
  2. 2) Vytvoření tabulky - první a jednoduchá
  3. 3) Formátování tabulky.
  4. 4) Výpočty v tabulce.
  5. 5) Využití vzorců
  6. 6) Vytvoření grafu.
  7. 7) Vložení obrázku, klipartu.
  8. 8) Vložení symbolů, vzorců

Jak se ve vzorci odkazuje oblast v tabulce?

zadejte = (znaménko rovná se). Proveďte jednu z následujících akcí, vyberte buňku obsahující požadovanou hodnotu nebo zadejte její odkaz na buňku. Můžete odkazovat na jednu buňku, oblast buněk, umístění v jiném listu nebo umístění v jiném sešitu.

By Moonier Cayo

Jak udělat záhlaví tabulky? :: Jak smazat víc kontaktu najednou iPhone?
Užitečné odkazy